Cu ce zodii nu te potriveşti la pat ::: Horoscop amoros

23.DECEMBRIE.2018
Cu ce zodii nu te potriveşti la pat ::: Horoscop amoros

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:simplysunsigns.com

Nu poți să ai partide de dragoste senzaționale cu orice nativ. Experiența intimă nu garantează neaparat și o trăire intensă, însă satisface o serie de

idei din mintea fiecăruia. Senzualitatea se bazează pe compatibilitate, de aceea nu ne potrivim la pat și nu ținem pasul cu orice zodie, oricât de plăcută ar fi personalitatea acesteia. Iată câteva combinații care nu vor avea parte de satisfacție totală în pat: Berbec cu Rac şi Capricorn: Berbecul are nevoie de provocări îndrăznețe, Racul este cu capul în nori, iar Capricornul prea preocupat să organizeze un moment special.

Taur cu Fecioară şi Vărsător

Taurul are nevoie de condimentul numit senzualitate, însă Fecioara îi face prea multe observații, iar Vărsătorul nu reușește să îl incinte mental.

Gemeni cu Scorpion şi Peşti

Gemenii sunt dornici de experienţe spectaculoase, nu înțeleg nevoia de contopire totală a celor din Peşti și nici intensitatea pe care o dă Scorpionul partidei de amor.

Rac cu Gemeni

Racul are nevoie de atingeri condimentate cu dragoste, pasiune pe durata experienței amoroase, iar Gemenii pierd prea mult timp filosofând pe teme sentimentale.

Leu cu Scorpion şi Peşti

Leul se incită dacă cineva îi gâdilă orgoliul prin cuvinte și gesturi frumoase, Scorpionul este destul de zgârcit să i le ofere, iar cu Peștii nu ajunge la același ritm în așternut.

Fecioară cu Săgetător

Fecioara este perfecționistă, pentru a se deschide are nevoie atât de cuvinte de dragoste, cât și de gesturi senzuale, pe când Săgetătorul trece repede peste preludiu și o face să se inhibe.

Balanţă cu Scorpion

Balanța este o romantică incurabilă, are nevoie de cadouri și declarații de dragoste, iar Scorpionul se grăbește să o dezbrace, ceea ce o face să se retragă.

Săgetător cu Capricorn

Săgetătorul este libertin, are nevoie de experiențe spectaculoase, însă în pat se lovește de conservatorismul Capricornului.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR BANI: pe acest domeniu se pare că vor veni cele mai mari schimbări în
Plin de curaj, inteligent și cu o energie debordantă, se regenerează și își recapătă
În casă vrea să fie ca un centru al universului, ca un rege atotputernic și de cele mai multe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.