Cu ce zodii nu te potriveşti la pat ::: Horoscop amoros

23.DECEMBRIE.2018
Cu ce zodii nu te potriveşti la pat ::: Horoscop amoros

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:simplysunsigns.com

Nu poți să ai partide de dragoste senzaționale cu orice nativ. Experiența intimă nu garantează neaparat și o trăire intensă, însă satisface o serie de

idei din mintea fiecăruia. Senzualitatea se bazează pe compatibilitate, de aceea nu ne potrivim la pat și nu ținem pasul cu orice zodie, oricât de plăcută ar fi personalitatea acesteia. Iată câteva combinații care nu vor avea parte de satisfacție totală în pat: Berbec cu Rac şi Capricorn: Berbecul are nevoie de provocări îndrăznețe, Racul este cu capul în nori, iar Capricornul prea preocupat să organizeze un moment special.

Taur cu Fecioară şi Vărsător

Taurul are nevoie de condimentul numit senzualitate, însă Fecioara îi face prea multe observații, iar Vărsătorul nu reușește să îl incinte mental.

Loading...

Gemeni cu Scorpion şi Peşti

Gemenii sunt dornici de experienţe spectaculoase, nu înțeleg nevoia de contopire totală a celor din Peşti și nici intensitatea pe care o dă Scorpionul partidei de amor.

Rac cu Gemeni

Racul are nevoie de atingeri condimentate cu dragoste, pasiune pe durata experienței amoroase, iar Gemenii pierd prea mult timp filosofând pe teme sentimentale.

Leu cu Scorpion şi Peşti

Leul se incită dacă cineva îi gâdilă orgoliul prin cuvinte și gesturi frumoase, Scorpionul este destul de zgârcit să i le ofere, iar cu Peștii nu ajunge la același ritm în așternut.

Fecioară cu Săgetător

Fecioara este perfecționistă, pentru a se deschide are nevoie atât de cuvinte de dragoste, cât și de gesturi senzuale, pe când Săgetătorul trece repede peste preludiu și o face să se inhibe.

Balanţă cu Scorpion

Balanța este o romantică incurabilă, are nevoie de cadouri și declarații de dragoste, iar Scorpionul se grăbește să o dezbrace, ceea ce o face să se retragă.

Săgetător cu Capricorn

Săgetătorul este libertin, are nevoie de experiențe spectaculoase, însă în pat se lovește de conservatorismul Capricornului.

Continut Sponsorizat
loading...
Loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.