Crăciun 2018. Cu ce să te îmbraci în funcţie de zodia chinezească, pentru a avea relații de lungă durată

20.DECEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Zodii care își schimbă norocul în bine, șanse reale de căsătorie, Moș Crăciun vine cu fel de fel de surprize. Vestimentația pe care o porți de Crăciun

își amplifică norocul zodiei în dragoste pentru perioada ce urmează. Sărbătorile de iarnă sunt așteptate de obicei cu sufletul la gură de majoritatea zodiilor, speranța că Moș Crăciun va veni și ne va face viața mai frumoasă nu moare niciodată, indiferent de vârstă. Însă specialiștii în astrologie chineză avertizează că nu toate zodiile vor fi la fel de norocoase de Crăciun 2018.

Totuși, norocul în dragoste pentru fiecare zodie ar putea fi potențat cu ajutorul culorilor, care au o vibrație proprie și ne pot schimba viața de cuplu în bine.

Loading...

Șobolan
O seară de Crăciun la superlativ se prefigurează pentru voi. Nimeni nu vă va sta în calea reușitei, norocul este la cote maxime, totul este să profitați din plin, pentru a atrage mai multă armonie și echilibru în relația de cuplu. Oficializarea relației este favorizată de astre, și ce ar putea fi mai frumos decât acest nou angajament în relațiile bazate pe dragoste și respect? Pentru ca norocul să fie amplificat, apelați de Crăciun la o vestimentație în combinațiile de culori crem cu argintiu, portocaliu cu auriu, albastru, bleu.

Bivol și Tigru
Tot ce-i mai frumos și mai bun în dragoste vă aduce Moș Crăciun în acest an, pe lângă acele cadouri scumpe pe care vi le-ați dorit de ceva vreme. Însă riscul de a începe o discuție în contradictoriu cu partenerul este la cote ridicate. Prin urmare, evitați o posibilă despărțire și purtați în această seară haine în combinațiile alb cu galben, auriu cu cărămiziu, maron-roșcat, alb cu roșu.

Iepure
O noapte de vis vă promite Moș Crăciun, tot ce vă doriți se va îndeplini, pentru că astrele sunt de partea voastră. Acum că cerurile s-au deschis și lumina Sărbătorilor de iarnă se revarsă peste voi, încercați să eliminați pesimismul, îndoiala, mândria cu ajutorul unei vestimentații de culoare albastră, bleumarin sau în combinația de culori roșu cu negru.

Dragon și Șarpe
Nativele din aceste zodii vor trebuie să facă un efort maxim pentru a nu deveni capricioase de Crăciun. Astrele vă testează afectivitatea față de partenerul iubit. Lăsați mofturile deoparte și acceptați ceea ce vi se oferă, pentru că totul vine din inima celui drag. Se pare că ați putea benefica de mai multă armonie și echilibru dacă ați opta pentru o vestimentație în alb, auriu, argintiu, care să vă amintească de copilărie și de micile bucurii ale vieții.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  3
VOTURI
2534
4.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAL 2019, horoscop chinezesc SANATATE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: Pentru că în anul
Horoscop Balanță 2019. Previziuni complete în horoscop Balanță 2019
Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul
Cum sta zodia Taur cu sănătatea si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.