Capricorn – influența Eclipsei de Soare până în ianuarie 2018

22.AUGUST.2017
Dacă Capricornii se vor ghida după ceea ce au constatat deja, îi va ajuta să reușească ceea ce și-au propus. Cel mai important eveniment astrologic al

anului 2017, Eclipsa de Soare din 21.08.2017, a activat pentru voi casa spiritualității, a morții, a divorțului, a viselor premonitorii, a lucrurilor paranormale etc.

Această energie adusă de Eclipsă din Univers vă va face să vă doriți să vă cunoașteți limitele spirituale, nici nu este de mirare acest fapt, deoarece până în decembrie 2017 va mai sta și Saturn, guvernatorul Capricornilor, în casa a XII-a (tot o casă de spiritualitate). Cu alte cuvinte, în preajma acestei eclipse se pot deschide anumite uși energetice care vă pot revela adevăruri despre civilizația umană, despre menirea voastră pe pământ.

Inițial tot acest proces vă va speria, dar trebuie luat în calcul și gradul de evoluție spirituală și cât de mult sunteți pregătiți să primiți din ceea ce vi se oferă. Tot procesul ce va începe în luna august se va manifesta până în ianuarie 2018 cel puțin, această perioadă este de acomodare.

Loading...

Mai întâlnim și nativi Capricorn în situații tensionate pe plan afectiv, aceștia, după venirea lui Mercur din 31.08.2017 în casa a VIII-a, în Leu, vor comunica ideea de a divorța, de a rupe o relație. Va fi o decizie grea, dar faptul că nativii se vor lua după ceea ce au constatat în urma acestei eclipse, îi va ajuta să facă alegerea cea bună.

Dacă încă nu s-a concretizat nimic din ceea ce noi am afirmat mai sus până în jurul zilei de 21 August, acestp amânare a fost cauzată de certuri, dispute, ieșiri necontrolate. Așadar, această Eclipsă va mai fi resimțită și în următoarele 2-3 săptămâni de zile într-un procent de 85-90% din potențialul ei maxim, iar șansele să căutați un specialist pentru a ieși din acest labirint al necunoașterii până pe 31 Ianuarie 2018 (următoarea Eclipsă) sunt mari, ceea ce nu este chiar așa de dramatic. Prin urmare, dacă nu ați observat nici o schimbare efectivă, în ultimele săptămâni, nu trebuie să disperați.
Ar fi indicat să țineți cont de aceste sfaturi pentru a maximiza ceea ce vă oferă Universul.

Aspectele pozitive pentru Capricorn (zodie și ascendent)

Nativii Capricorn vor face cunoștință cu o latură pe care nu au mai explorat-o până acum pe parcursul vieții, vor fi luați prin surprindere de o combinație de energie ce le este trimisă din Univers pentru dezvoltare spirituală.
La acest proces Saturn se alătură în casa a XII-a, face aspecte cu Nodul Nord și cu Eclipsa, așadar veți fi singurii care o să transmiteți mai departe mesajul pe care îl are de transmis Universul omenirii.
Aveți darul de a pune în aplicare aceste informații.

Visele premonitorii din această perioadă vă vor arăta calea pe care veți merge.
Unii nativi Capricorn nu vor avea șansa să primească aceste premoniții, dar există posibilitatea să fie implicați în accidente grave, în urma cărora poate chiar vor fi în moarte clinică, iar pe acest fundal vor primi informațiile din Univers. Dumnezeu vă va testa credința în tot ceea ce credeți pentru a fi siguri că veți duce mai departe informația pe care o veți auzi.

Partea profesională este destul de accentuată, pot veni anumite sume de bani pe care le-ați împrumutat anumitor persoane, chiar și cu dobândă.
Dacă vă confruntați cu probleme financiare în această perioadă, puteți găsi o soluție ingenioasă de a scăpa de datorii.
Acțiunea va face diferența în urma acestei Eclipsei din data de 21 August 2017, în perioada august 2017-ianuarie 2018.

Recomandări utile nativilor Capricorn

  • căutați pe cât posibil să vă lăsați liberă imaginația, astfel încât să nu vă mai puneți bariere, totul poate fi posibil dacă veți arăta o deschidere spre noutate;
  • oportunitățile pentru nativii Capricorn în următoarele 6 luni de zile vor fi la tot pasul, doar dacă vă veți asculta intuiția;
  • căutați să vă puneți la punct cu toate acele proceduri ce constau în evaluarea și definitivarea demersurilor legale pentru a implementa ceea ce gândiți;
  • puteți fi implicați în unele dispute sentimentale din cauza unei proaste gestionări a finanțelor;
  • Capricornii își vor învinui partenerul că a făcut risipă, de aici se poate ajunge conflict, care poate fi soluționat în instanță;
  • creativitatea este pusă sub semnul întrebării de către șefi, aceștia nu cred în idei ingenioase, nonconformiste pentru momentul actual, ceea ce va stârni o repulsie din partea voastră;
  • simțiți că este nevoie de o renaștere, dar nu găsiți posibilitatea de a exterioriza ceea ce simțiți;
  • odată cu luna octombrie, partea aceasta spirituală va fi din ce în ce mai pronunțată;
  • proiectele mari la care lucrează în această perioadă cercetătorii din semnul Capricornului dau rezultate;
  • perioada august 2017-ianuarie 2018 pentru nativii Capricorn va reprezenta o rampă de lansare pe plan profesional.
CITEȘTE ȘI:
loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  4
VOTURI
1325
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia SCORPION. SANATATE si organe sensibile Scorpion
Te poți epuiza sexual dacă nu-ți controlezi pornirile erotice.
Sagetatorul în pat. Femeia Sagetator în pat și barbatul Sagetator în dragoste
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop chinezesc Bivol pentru anul 2019
Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.