Calendar noiembrie 2018. Zile rele pentru dragoste, bani și sănătate

04.NOIEMBRIE.2018
Calendar noiembrie 2018. Zile rele pentru dragoste, bani și sănătate

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:4.bp.blogspot.com

Nervozitate accentuată, risc de pierderi, lipsa de încredere ne amenință în anumite zile din luna noiembrie. Ideal ar fi să nu trecem niciodată prin momente

grele, însă cu toții știm că uneori, indiferent de eforturile pe care le facem, treburile nu ne ies deloc așa cum ne-am dori. Eșecul poate fi pus pe seama astrelor, prin urmare să vedem care sunt zilele proaste din luna Noiembrie 2018, pentru a evita să programăm în zilele respective evenimente și acțiuni importante.

Pe cât posibil în aceste zile nu trebuie să programăm nunți, botezuri, operații chirurgicale, să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a atrage energie negativă este mare.

Cele mai dificile zile sunt pe 9 și 21 noiembrie când se va accentua nervozitatea, cel mai probabil din pricina apariției unor oameni indiscreți, care deși se vor oferi să ne acorde ajutorul, în realitate vor dori doar să ne țină sub control și să obțină beneficii. Acest fapt va produce perturbare, iar totul poate fi pus pe seama surplusului de energie negativă provenit din ciocnirea Șarpe-Mistreț.

În ziua de 5 noiembrie ar trebui să fim mai precauți, posibil că vom deveni ținta trădărilor, ceea ce ne va face să ne pierdem încrederea în sine. În această zi se formează aspectul de Pedeapsă Câine-Bivol.

Zilele dificile pentru planul financiar vor fi pe 12 și 24 noiembrie, zile în care energia negativă rezultată în urma formării aspectului de rănire Maimuță-Mistreț va atrage posibile probleme cu cei de la muncă sau cu partenerii de afaceri. Nu sunt excluse trădările sau bârfele. De aceea vom încheia aceste zile cu un gust amar, vom fi șocați de faptul că deși ne-am făcut treaba, eforturile noastre nu au fost apreciate. Prin urmare, aceste zile nu sunt potrivite pentru a ne schimba locul de muncă, a da bani cu împrumut, pentru că nu vom mai reuși să-i recuperăm.

Ar fi bine să dăm dovadă de mai mult discernământ în zilele de 15 și 27 noiembrie, când încrederea în sine va fi la cote mai scăzute, ceea ce pe unii dintre noi ne va face să credem că ne putem vindeca rănile sufletești cu ajutorul alcoolului.

În zilele de 18 și 30 noiembrie pe cât posibil trebuie să evităm să demarăm acțiuni legale (divorț, moștenire), vizite la bolnavi, semnarea contractelor importante sau a actelor notariale, pentru că se pot strecura erori, ce se vor dovedi a fi destul de costisitor de soluționat.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.