Calendar decembrie 2018. Zile rele pentru dragoste, bani și sănătate

01.DECEMBRIE.2018
Calendar decembrie 2018. Zile rele pentru dragoste, bani și sănătate

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Despărțiri, posibile pierderi financiare, orizonturi gri se anunță în anumite zile din luna decembrie. Ideal ar fi să nu trecem niciodată prin momente grele,

însă cu toții știm că uneori, indiferent de eforturile pe care le facem, treburile nu ne ies deloc așa cum ne-am dori. Eșecul poate fi pus pe seama astrelor, prin urmare să vedem care sunt zilele proaste din luna decembrie 2018, pentru a evita să programăm în zilele respective evenimente și acțiuni importante.

Pe cât posibil, în aceste zile nu trebuie să programăm nunți, botezuri, operații chirurgicale, să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a atrage energie negativă este mare.

Ne putem aștepta la situații neașteptate în zilele de 3, 16 și 28 decembrie, când cu greu vom reuși să ne menținem calmul. Excesul de energie negativă va proveni din ciocnirile Cal-Șobolan și Mistreț-Șarpe și va afecta în primul rând armonia din casa căsătoriei. Prin urmare, ne putem aștepta la certuri, iar în unele cazuri se poate ajunge și la despărțire. Instabilitatea se va manifesta și în sectorul profesional, unde ar fi bine să nu luăm decizii majore, pentru că cel mai probabil demersurile începute acum vor fi sortite eșecului.

În zilele de 6, 17 și 29 decembrie ar trebui să fim extrem de precauți, posibil că vom deveni ținta trădărilor, ceea ce ne va face să ne punem întrebarea de ce oare pierdem vremea cu anumite persoane care ne dau sfaturi proaste, din invidie. În această zi se formează aspectele de Rănire Șobolan-Capră și Mistreț-Maimuță.

Zile cu grele încercări vor fi pe 7, 19 și 31 decembrie, zile în care energia negativă rezultată în urma formării aspectului de Distrugere Șobolan-Cocoș ne va crea unele probleme. Cel mai probabil că în aceste zile cineva din anturaj ne va face o ofertă tentantă legată de un viciu, fumat, alcool, droguri. De aceea trebuie să fim rezervați și să nu dăm curs unor acțiuni despre care avem convingerea că ne-ar putea face rău.

În zilele de 13 și 25 decembrie sunt posibile certuri în dormitor din cauza geloziei. Dacă avem anumite fantezii amoroase, pe cât posibil ar trebui să evităm să ni le împlinim în aceste zile, partenerul de viață ar putea intra la bănuieli, ceea ce nu ne-ar avantaja pe termen lung.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.