Calendar decembrie 2018. Zile rele pentru dragoste, bani și sănătate

01.DECEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Despărțiri, posibile pierderi financiare, orizonturi gri se anunță în anumite zile din luna decembrie. Ideal ar fi să nu trecem niciodată prin momente grele,

însă cu toții știm că uneori, indiferent de eforturile pe care le facem, treburile nu ne ies deloc așa cum ne-am dori. Eșecul poate fi pus pe seama astrelor, prin urmare să vedem care sunt zilele proaste din luna decembrie 2018, pentru a evita să programăm în zilele respective evenimente și acțiuni importante.

Pe cât posibil, în aceste zile nu trebuie să programăm nunți, botezuri, operații chirurgicale, să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a atrage energie negativă este mare.

Loading...

Ne putem aștepta la situații neașteptate în zilele de 3, 16 și 28 decembrie, când cu greu vom reuși să ne menținem calmul. Excesul de energie negativă va proveni din ciocnirile Cal-Șobolan și Mistreț-Șarpe și va afecta în primul rând armonia din casa căsătoriei. Prin urmare, ne putem aștepta la certuri, iar în unele cazuri se poate ajunge și la despărțire. Instabilitatea se va manifesta și în sectorul profesional, unde ar fi bine să nu luăm decizii majore, pentru că cel mai probabil demersurile începute acum vor fi sortite eșecului.

În zilele de 6, 17 și 29 decembrie ar trebui să fim extrem de precauți, posibil că vom deveni ținta trădărilor, ceea ce ne va face să ne punem întrebarea de ce oare pierdem vremea cu anumite persoane care ne dau sfaturi proaste, din invidie. În această zi se formează aspectele de Rănire Șobolan-Capră și Mistreț-Maimuță.

Zile cu grele încercări vor fi pe 7, 19 și 31 decembrie, zile în care energia negativă rezultată în urma formării aspectului de Distrugere Șobolan-Cocoș ne va crea unele probleme. Cel mai probabil că în aceste zile cineva din anturaj ne va face o ofertă tentantă legată de un viciu, fumat, alcool, droguri. De aceea trebuie să fim rezervați și să nu dăm curs unor acțiuni despre care avem convingerea că ne-ar putea face rău.

În zilele de 13 și 25 decembrie sunt posibile certuri în dormitor din cauza geloziei. Dacă avem anumite fantezii amoroase, pe cât posibil ar trebui să evităm să ni le împlinim în aceste zile, partenerul de viață ar putea intra la bănuieli, ceea ce nu ne-ar avantaja pe termen lung.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,2  5
VOTURI
2904
4.20
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop BERBEC BANI. Muncă și carieră pentru Berbec 2019
Horoscop BERBEC BANI în 2019: la nivelul locului de muncă, în 2019 se înregistrează cea mai
Zodia MAIMUTA. Femeia Maimuta in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la
GEMENI. Zodia Gemeni femeia și barbatul Gemeni în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.