Cei mai tari bărbați din zodiac la amor

16323
4.56
SHARE

TOP 5 zodii masculine care fac dragoste ca-n filme. Bărbații care știu cum să cucerească rapid o femeie

Elementul, polaritatea semnului zodiacal și alte aspecte influențează comportamentul afectiv.

DE INTERES: Compatibilitatea și karmele fiecărei zodii. Fericire sau dragoste cu năbădăi?

Împlinirea sexuală este o parte importantă în relația de cuplu. Dar care sunt bărbații din horoscop care dețin arta sexualității?

Locul V: BALANȚĂ  – un romantic înnăscut, bărbatul Balanță știe ce trebuie să facă pentru a te simți satisfăcută și consideră orgasmul tău misiunea lui. Abordează o atitudine clasică, îi place să rupă ciorapii în timp ce faceți dragoste, să îți arate forța pe care o are.

Locul IV: CAPRICORN – asemenea unul vulcan care stă să erupă, cea care va ajunge în pat cu el se va îndrăgosti iremediabil. Îi place să te trezească noaptea din somn făcându-ți sex oral, adoră să facă dragoste mult timp, des, să îți sărute degetele de la picioare.

Locul III: LEU – partidele de sex vor fi zilnice, dorește să-și provoace partenera, să îi arate de ceea ce este capabil. Îți va oferi orgasme multiple, te va ține în brațe în timp ce faceți sex, te va pune în poziții îndrăznețe, pe care probabil nu le-ai mai practicat.

Bătălia pentru primele două locuri a fost foarte strânsă, ambii nativi având șanse egale la primul loc, doar un singur amănunt a făcut diferența.

Locul II: SCORPION – ca un vulcan care stă mereu să erupă, te poate face să te simți femeie din primele 10-20 de minute de când l-ai întâlnit. Îi place să joace roluri de-a profesoara severă şi liceanul pedepsit, de-a doctorul și pacienta etc.

Locul I: TAUR  – trăiește cel mai intens actul sexual din tot horoscopul. Sensibil, Taurul înţelege dorinţele partenerei își dorește ca ea să fie satisfăcută. Cu o vastă experiență sexuală, va insista mult pe preludiu, te face să te îndrăgostești iremediabil de el.

Sursă foto: youtube.com 

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul

4,56  9
VOTURI

Pe același subiect

HOROSCOP AZI 23 februarie 2018
De interes

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Citește articole din categoria

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.