3 Vedete din Horoscop: cea mai hot, cea mai puternică, cea mai norocoasă zodie

21.DECEMBRIE.2018
3 Vedete din Horoscop: cea mai hot, cea mai puternică, cea mai norocoasă zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:dreamstime.com

Fiecare zodie are ceva unic și special, însă doar unele pot să ajungă în fruntea topurilor. Fiecare zodie are un anumit farmec, mister, noroc, însă unele

femei din anumite zodii au un dar anume, care le face să iasă mereu în evidență, să fie campioanele seducției, ale puterii și ale succesului. Cea mai ”hot” zodie: Acțiune și suspans…te ademenește în jocul seducției, lângă ea viața ta va deveni alta, te vei trezi că de dragul ei vei face dragoste chiar și în locuri publice, are pasiunea în sânge, trezește animalul din tine și te poartă pe culmile extazului.

Nu ai cum să-i reziști, te năucește de cap cu declarații de dragoste fierbinți. Lipsa sa de pudoare transpiră prin toți porii, cu ea totul este permis, orice fantezie devine realitate. Ea este aleasa, este o femeie adevărată, oare cine este?

Cea mai puternică zodie

Răzbunare și mister…este rece, misterioasă, un veritabil samurai al zodiacului. Îți cunoaște toate slăbiciunile, dar nu te lasă să știi nimic personal despre ea. Are puterea de a te hipnotiza, dacă ea vrea, vei crede că albul este negru și negrul este alb, se joacă cu mintea și cu emoțiile tale după cum dorește. Nu ai nicio șansă să o minți, să o manipulezi, decât dacă asta face parte dintr-o strategie de-a sa, bine pusă la punct. Dacă o superi, de răzbunarea sa nu vei scăpa nici în gaură de șarpe. Cine o fi nemiloasa făptură?

Cea mai norocoasă zodie

Noroc chior…banii trag la ea ca la un magnet. Nu se teme de sărăcie și nici de obstacole, nu se teme să muncească, poate că de aceea i-a pus Dumnezeu mâna pe cap. Într-o lume nebună, nebună, stresul nu o afectează, viața i se pare un drum normal și accesibil. Când alții pierd din cauza crizei financiare, ea câștigă, face ca imposibilul să devină posibil, creează strategii de succes. De un optimism contagios, inteligentă, cu fler în afaceri, cine o fi femeia de aur?

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.