Drapelul național, talismanul norocos în anul 2014

10.FEBRUARIE.2014
Drapelul național, talismanul norocos în anul 2014

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Cum spuneam și în alte articole, se prefigurează un an 2014 plin de încercări și de instabilitate. Acestea sunt date de lipsa elementelor pământ și apă.

Pământul aduce stabilitate, creativitate, iar apa, în feng shui, este corelată cu norocul financiar. Cu toate acestea, ne bucurăm de protecția oferită de culorile steagului țării noastre. Drapelul național, talismanul norocos al românilor: Ca un remediu la previziunile negative ale anului 2014, specialiștii ZODIACOOL vă informează că în acest an ne bucurăm de protecția dată de culorile steagului țării noastre.

Cum este steagul nostru? Culoarea galbenă este reprezentativă pentru elementul pământ, iar culoarea albastră aduce vibrația apei. Împreună cu focoasa culoare roșie, combinația lor ne asigură exact elementele de care avem nevoie pentru a trece cu bine de 2014.
Știind acestea, acum veți privi altfel la steagul țării noastre.

Loading...

În 2014 ne așteptăm ca românii să prospere, să devină faimoși și să fie foarte creativi. De asemenea, avem încredere că, sub ghidarea energetică pe care o imprimă steagul național, grație fenomenului de rezonanță, să trăim în pace și armonie.

Culorile drapelului și spiritul românesc

Tot legat de steagul național, se știe că nuanțele alese nu sunt întâmplătoare. Ele sunt în rezonanță cu spiritul românesc. Dacă este să ne gândim la centrii subtili de forță, cunoscuți sub numele de chakre, steagul nostru pune împreună centrul cu energia primordială, stocată în rinichi, centrul cu energia voinței, înmagazinată la nivelul stomacului, plexul solar și centrul inimii, plin de vibrațiile iubirii.

Iubirea ne va ajuta să consumăm ura din ficat, centrul voinței ne va imprima mai multă încredere în forțele proprii, ceea ce se va materializa în bani, iar centrul rinichilor ne va susține vital și energetic în proiectele noastre, dincolo de frică și ne va hrăni resursele.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Pentru a dormi bine, foarte importantă este alegerea unei direcții de dormit cu capul către un
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri: astrele
Steaua zburătoare 4 este numită steaua romantismului, a fertilității, aduce un flux de energie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.