Când se împodobește bradul de Crăciun în anul 2018, pentru a atrage mai mulți bani

10.DECEMBRIE.2018
Când se împodobește bradul de Crăciun în anul 2018, pentru a atrage mai mulți bani

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:cdn.pixabay.com

Bradul de Crăciun semnifică bogăția, iar locul și culorile alese pot amplifica norocul pentru anul 2019. Bradul împodobit este una dintre tradiţiile cele mai

iubite de Crăciun. Însă puţini ştiu care este locul potrivit pentru decorarea lui. Dacă vrem într-adevăr să atragem energia banilor, trebuie să respectăm cu strictețe locul și momentul când se impodobește bradul de Crăciun în anul 2018. Specialiștii în astrologie chineză, cu ajutorul unui calcul de numerologie pot determina zilele și locurile din casă potrivite pentru a împodobi bradul.

Mai întâi de toate, acțiunea de a împodobi bradul ne poate scăpa de energia negativă și atrage noroc, armonie, bogăție, dragoste, succes în carieră. De aceea, această acțiune trebuie făcută cu multă bucurie, încredere și optimism.

Iată care sunt zilele bune pentru a împodobi bradul în luna decembrie 2018:
8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 22 Decembrie. Pe lângă faptul că aceste zile sunt în perioada cu lună în creștere, ele beneficiază de combinații astrale favorabile reușitei.

Pe de altă parte, este de evitat să împodobim bradul în intervalul 07:00 - 09:00, deoarece acesta este timpul în care acționează zodia Dragon, care în anul 2018 se ciocnește cu zodia Câine și generează energie negativă.
Ar mai fi de evitat intervalul orar 11:00-13:00, timp în care zodia Cal se ciocnește cu Șobolanul, zodia lunii Decembrie și poate duce la amplificarea depresiei, certurilor, necazurilor pentru membrii familiei.

Locurile cele mai bune pentru a așeza bradul în anul 2018 sunt în Sud-Est, Est, Sud și Sud-Vest, unde se acumulează energie pozitivă.

Dacă împodobim bradul în Sud-Estul livingului sau al casei, culorile cele mai bune în anul 2018 sunt verde, turcoaz, albastru, roz, violet. Astfel vom stimula energia reușitelor pe plan profesional și financiar.

În cazul în care punem bradul în Sud, ar fi bine să-l decorăm cu globuri și beteală de culoare aurie, roz, violet, portocalie, galbenă, pentru a atrage armonie, echilibru între planul financiar și cel sentimental.

Însă dacă spațiul ne permite să așezăm bradul în colțul dragoste, respectiv în Sud-Vestul casei, livingului, atunci cele mai potrivite culori ar fi alb, auriu, argintiu, albastru, pentru a stimula energia prosperității și a victoriilor. Pentru bradul din colțul sănătate, adică din Est, ar fi bine să alegem culorile alb, auriu, argintiu, galben, portocaliu, pentru a stimula energia combinației Hotu 2-7, care poate amplifica norocul de bani pentru următoarea perioadă.

Ingrediente secrete în matrie de decorațiuni pentru un brad de Crăciun cu un feng shui bun

Doi porumbei îndrăgostiți, dacă vrem să sporim norocul în dragost

Îngeri, pentru a stimula norocul ceres

Ca simbol al perfecțiunii, stele

Cadouri simbolice, pentru a atrage surprize plăcute în anul viito

Bomboane, pentru a avea mereu de mâncare în anul 201

Instrumente muzicale, pentru noroc de petrecer

Căprioară și conuri de brad, amplifică norocul de sănătat

Moș Crăciun atrage mai multe oportunități în viaț

Vaporaș, avion, dacă vrem să călătorim mai mult în anul 2019

Globuri de formă sferică, pentru a stimula energia bogăției

O decorațiune cu o casă, pentru cei care vor să se mute într-o casă nouă în anul 2019

O decorațiune cu o mașinuță, pentru a stimula norocul de a cumpăra o mașină nouă în anul 2019

Instalație cu becuri multicolore, pentru a beneficia de mai multă popularitate.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.