Când se împodobește bradul de Crăciun în anul 2018, pentru a atrage mai mulți bani

10.DECEMBRIE.2018
Când se împodobește bradul de Crăciun în anul 2018, pentru a atrage mai mulți bani
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: cdn.pixabay.com
Bradul de Crăciun semnifică bogăția, iar locul și culorile alese pot amplifica norocul pentru anul 2019. Bradul împodobit este una dintre tradiţiile cele mai

iubite de Crăciun. Însă puţini ştiu care este locul potrivit pentru decorarea lui. Dacă vrem într-adevăr să atragem energia banilor, trebuie să respectăm cu strictețe locul și momentul când se impodobește bradul de Crăciun în anul 2018. Specialiștii în astrologie chineză, cu ajutorul unui calcul de numerologie pot determina zilele și locurile din casă potrivite pentru a împodobi bradul.

Mai întâi de toate, acțiunea de a împodobi bradul ne poate scăpa de energia negativă și atrage noroc, armonie, bogăție, dragoste, succes în carieră. De aceea, această acțiune trebuie făcută cu multă bucurie, încredere și optimism.

Loading...

Iată care sunt zilele bune pentru a împodobi bradul în luna decembrie 2018:
8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 22 Decembrie. Pe lângă faptul că aceste zile sunt în perioada cu lună în creștere, ele beneficiază de combinații astrale favorabile reușitei.

Pe de altă parte, este de evitat să împodobim bradul în intervalul 07:00 - 09:00, deoarece acesta este timpul în care acționează zodia Dragon, care în anul 2018 se ciocnește cu zodia Câine și generează energie negativă.
Ar mai fi de evitat intervalul orar 11:00-13:00, timp în care zodia Cal se ciocnește cu Șobolanul, zodia lunii Decembrie și poate duce la amplificarea depresiei, certurilor, necazurilor pentru membrii familiei.

Locurile cele mai bune pentru a așeza bradul în anul 2018 sunt în Sud-Est, Est, Sud și Sud-Vest, unde se acumulează energie pozitivă.

Dacă împodobim bradul în Sud-Estul livingului sau al casei, culorile cele mai bune în anul 2018 sunt verde, turcoaz, albastru, roz, violet. Astfel vom stimula energia reușitelor pe plan profesional și financiar.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  5
VOTURI
3814
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Spațiul este o formă infinită de existență a materiei, are trei dimensiuni (lungimea,
Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.