A face dragoste în apă – plăcerea amoroasă care ascunde pericole grave

10.NOIEMBRIE.2018
A face dragoste în apă – plăcerea amoroasă care ascunde pericole grave

Categorie: Cupluri Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:bestlifeonline.com

Vești proaste se anunță în viața amoroasă dacă vrei să faci dragoste în piscină sau în mare. Pericol de infecții. Căldura verii poate face ca sângele

să circule repede prin vene și pentru a ne răcori, nu este exclus să ne gândim la o aventură în valurile mării sau poate chiar în duș, împreună cu partenerul iubit. Nu este interzis să apelăm la această practică amoroasă, însă ar trebui să știm că ea ascunde unele pericole destul de grave la care nu ne-am fi gândit. Specialiștii sunt de părere că dacă facem dragoste în apă femeile riscă cel mai mult.

Ar fi bine să ținem cont de faptul că apa sărată - din mare sau clorurată – din piscină îndepărtează rapid lubrifiantul natural, iar penetrarea poate irita pereții vaginali, ceea ce în final duce la durere, nu la plăcere.

Loading...

În plus, penetrarea sub apă favorizează infecțiile cu candida, din pricina faptului că ph-ul vaginului se modifică.

Practicat acasă, sub apă, poate duce la accidentări prin alunecarea picioarelor, zgârieturi provocate de bateriile sanitare etc. Iar dacă ne gândim ca penetrarea să fie mai plăcută, ar trebuie să excludem folosirea spumei de săpun pe post de lubrifiant, deoarece și aceasta poate provoca infecții grave.

Am ar fi tentați să credem că amorul în apă exclude apariția unei sarcini, însă acest lucru nu este deloc adevărat dacă femeia este la ovulație.

De asemenea, în acest caz prezervativul nu ne este de folos ca prevenție împotriva bolilor cu transmitere, deoarece poate fi pierdut destul de repede în contact cu apa.

loading...
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.