Nu este de glumă! Ce ți se întâmplă dacă nu faci dragoste în mod regulat

19.DECEMBRIE.2018
Nu este de glumă! Ce ți se întâmplă dacă nu faci dragoste în mod regulat

Categorie: Cupluri Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:istockphoto.com

Abstinența nu este o soluție, ci este cauza unor boli pe care nici dușmanilor tăi nu le-ai dori să le aibă. Să nu faci dragoste o perioadă îndelungată de

timp nu este ceva de dorit, abstinenţa poate crea probleme grave de sănătate, atât la nivel fizic, dar mai ales la nivel psihic și emoțional. Desigur, sunt indicate periodic și pauzele.. dar poate că de aceea femeia are menstruație. Să vedem care ar fi cele mai grave probleme cu care ne-am putea confrunta dacă nu facem dragoste suficient de des. Nervozitatea scapă de sub control.

Se știe că în timpul unui contact corpul eliberează endorfine, oxitocină, compuși numiți „hormonii fericirii”. Aceștia au capacitatea de a ne ajuta să ne relaxăm și să avem sentimentul de împlinire. În lipsa lor, crește riscul de a suferi de frustrare, anxietate, tristețe, depresie.

Loading...

Bolile își fac apariția

Bărbaţii care se privează de partide de dragoste ar trebui să știe că în acest fel nu fac altceva decât să riște să-și deregleze funcția glandei prostată, care este responsabilă fertilitatea masculină.

Scade rezistența la boli

Sistemul imunitar este primul care suferă de pe urma abstinenței. În timpul actului corpul secretă imunoglobulina A pe care o varsă în limfă și prin aceasta curăță corpul de toxine. Un sistem imunitar deficitar este cauza infecțiilor de orice natură, a virozelor.

Despărțiri și emoții negative

Relațiile în care partenerii nu practică contactul în mod regulat au toate șansele să se destrame, din cauză că partenerii de cuplu încep să-și piardă încrederea, devin dezorientați și nu mai pot face față stresului. De asemenea, în aceste cupluri înflorește gelozia și infidelitatea, crește riscul de certuri.

Vorba proverbului

În lumea medicală există o expresie celebră: "organul nefolosit se atrofiază", astfel, la fel se întâmplă și în cazul organelor, apare slăbiciunea musculară. Iar de aici până la frigiditate la femei și disfuncții ale aparatului reproducător la bărbați nu mai este decât un pas.

loading...
Loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.