Nu este de glumă! Ce ți se întâmplă dacă nu faci sex în mod regulat

6161
4.33
SHARE
Cupluri AUTOR: SPECIALIST FOTO: bundyundies.com.au

Abstinența nu este o soluție, ci este cauza unor boli pe care nici dușmanilor tăi nu le-ai dori să le aibă

Să nu faci sex o perioadă îndelungată nu este ceva de dorit, abstinenţa poate crea reale probleme de sănătate, atât la nivel fizic, dar mai ales la nivel psihic și emoțional. Desigur, sunt indicate periodic și pauzele de la sex... dar poate că de aceea femeia are menstruație. Să vedem care ar fi cele mai grave probleme cu care ne-am putea confrunta dacă nu facem suficient de des sex:

Nervozitatea scapă de sub control

Se știe că în timpul unui contact sexual corpul eliberează endorfine, oxitocină, compuși numiți „hormonii fericirii”. Aceștia au capacitatea de a ne ajuta să ne relaxăm și să avem sentimentul de împlinire. În lipsa lor, crește riscul de a suferi de frustrare, anxietate, tristețe, depresie.

Bolile sexuale își fac apariția

Bărbaţii care se privează de sex ar trebui să știe că în acest fel nu fac altceva decât să riște să-și deregleze funcția glandei prostată, care este responsabilă de erecția și fertilitatea masculină.

DE INTERES: Uimitor! Cât de mult trebuie să dureze o partidă de sex

Scade rezistența la boli

Sistemul imunitar este primul care suferă de pe urma lipsei de sex. În timpul actului sexual corpul secretă imunoglobulina A pe care o varsă în limfă și prin aceasta curăță corpul de toxine. Un sistem imunitar deficitar este cauza infecțiilor de orice natură, a virozelor.

Despărțiri și emoții negative

Relațiile în care partenerii nu practică sexul în mod regulat au toate șansele să se destrame, din cauză că partenerii de cuplu încep să-și piardă încrederea, devin dezorientați și nu mai pot face față stresului. De asemenea, în aceste cupluri înflorește gelozia și infidelitatea, crește riscul de certuri.

Vorba proverbului

În lumea medicală există o expresie celebră: "organul nefolosit se atrofiază", astfel, la fel se întâmplă și în cazul organelor sexuale, apare slăbiciunea musculară. Iar de aici până la frigiditate la femei și disfuncții erectile la bărbați nu mai este decât un pas.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  9
VOTURI

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  9
VOTURI
loading...

Pe același subiect

PE ACELAȘI SUBIECT

Informații ce te ajută să descoperi lucruri interesante și să-ți îmbunătățești cunoștințele.

loading...
De interes

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

Top vizualizate

Pe același subiect

*

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.