Nu este de glumă! Ce ți se întâmplă dacă nu faci dragoste în mod regulat

16.IULIE.2018
Nu este de glumă! Ce ți se întâmplă dacă nu faci dragoste în mod regulat

Categorie: Cupluri Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:bundyundies.com.au

Abstinența nu este o soluție, ci este cauza unor boli pe care nici dușmanilor tăi nu le-ai dori să le aibă. Să nu faci dragoste o perioadă îndelungată de

timp nu este ceva de dorit, abstinenţa poate crea reale probleme de sănătate, atât la nivel fizic, dar mai ales la nivel psihic și emoțional. Desigur, sunt indicate periodic și pauzele .. dar poate că de aceea femeia are menstruație. Să vedem care ar fi cele mai grave probleme cu care ne-am putea confrunta dacă nu facem dragoste suficient de des. Nervozitatea scapă de sub control.

Se știe că în timpul unui contact corpul eliberează endorfine, oxitocină, compuși numiți „hormonii fericirii”. Aceștia au capacitatea de a ne ajuta să ne relaxăm și să avem sentimentul de împlinire. În lipsa lor, crește riscul de a suferi de frustrare, anxietate, tristețe, depresie.

Loading...

Bolile își fac apariția

Bărbaţii care se privează de relații intime ar trebui să știe că în acest fel nu fac altceva decât să riște să-și deregleze funcția glandei prostată, care este responsabilă de fertilitatea masculină.

Scade rezistența la boli

Sistemul imunitar este primul care suferă de pe urma lipsei de amor. În timpul actului corpul secretă imunoglobulina A pe care o varsă în limfă și prin aceasta curăță corpul de toxine. Un sistem imunitar deficitar este cauza infecțiilor de orice natură, a virozelor.

Despărțiri și emoții negative

Relațiile în care partenerii nu practică contact în mod regulat au toate șansele să se destrame, din cauză că partenerii de cuplu încep să-și piardă încrederea, devin dezorientați și nu mai pot face față stresului. De asemenea, în aceste cupluri înflorește gelozia și infidelitatea, crește riscul de certuri.

Vorba proverbului

În lumea medicală există o expresie celebră: "organul nefolosit se atrofiază", astfel, la fel se întâmplă și în cazul organelor, apare slăbiciunea musculară. Iar de aici până la frigiditate la femei și disfuncții ale aparatului reproducător la bărbați nu mai este decât un pas.

loading...
5015
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
Fiind semne cardinale, puteți avea o relație armonioasă, dar totodată și foarte explozivă,
Horoscop Scorpion 2020: anul 2020 începe pentru acești nativi cu o serie întreagă de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.