O nouă metodă de a face dragoste care crește temperatura în dormitorul cuplurilor

20.OCTOMBRIE.2018
O nouă metodă de a face dragoste care crește temperatura în dormitorul cuplurilor

Categorie: Cupluri Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pinterest.com

O metodă simplă la îndemâna oricărui cuplu care vrea să experimenteze împlinirea și fericirea la un alt nivel. Cuvântul Karezza provine din italianescul

“carezza”, care înseamnă alint. Metoda presupune ca partenerii să se relaxeze și să se simtă bine împreună, iar scopul final este atingerea împlinirii pe partea emoțională și psihică. Se încurajează partenerii de cuplu să-și exploreze latura sentimentală și să-și amplifice iubirea, aprecierea, fără a apela la contact intim. Este mai degrabă o uniune spirituală între două persoane care se iubesc, nu o fuziune pasională.

Sunt foarte importante:

  • contactul piele cu piele
  • privirile drăgăstoase ochi în ochi
  • atingerile și mângâierile delicate pe zonele sensibile
  • zâmbetele, sărutările, complimentele reciproce
  • acordarea respirației pe același ritm, îmbrățisările tandre

Astfel în final, partenerii vor experimenta relaxarea pe aripile iubirii.

Metoda are beneficii pentru sănătate:

- probleme ale organului feminin și masculin: prolaps de uter, vaginite, candidă, dureri menstruale, prostatită, ejaculare precoce
- probleme renale: uretrită, cistită
- relaxare la nivel psihic: sporește secreția de hormoni ai plăcerii
Se crede că prin această metodă se elimină cauzele emoționale ale bolilor de mai sus.

În timp ce practică această metodă partenerii de cuplu sunt atenți unul la altul, comunică în mod sincer și cu calm, își fac declarații de dragoste și se apreciază prin cuvinte precum ești frumoasă, ești zeița mea, ești raza mea de soare etc., apoi se ating și se sărută cu delicatețe. Mișcările trebuie să fie cât mai lente, pentru ca cei doi să se unească la nivel de energie, simțire, gând.

Avantajul acestei metode este că aduce împlinire afectivă, fizică și în cuplurile în care unul dintre parteneri și-a pierdut vitalitatea (ceea ce poate fi cauza multor suferințe și despărțiri).

Metoda pare dificil de realizat la început, însă este atât de simplă încât partenerii intră în acest joc inefabil al iubirii încă de la început. Odată ce și-au propus să facă acest lucru și își comunică intenția față de partener, de la sine corpul acestuia se relaxează.

Speciliștii consideră că acestă metodă trebuie realizată cel puțin trei săptămâni la rând pentru a se vedea efectele asupra sănătății și a se aduce o îmbunătățire a vieții de cuplu.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.