Vărsător – Eclipsă de Lună 7 august

04.AUGUST.2017
Vărsător – Eclipsă de Lună 7 august

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena ZODIACOOL

Eclipsa de Lună aduce pentru nativii Vărsător șanse de căsătorie, copii sau inițierea unei relații. Susținerea familiei vă va ajuta să obțineți

succesul, dar vor exista și dorințe de răzbunare. Vezi recomandările ZODIACOOL. Vărsătorii doresc să își descopere misiunea pe care o au de îndeplinit aici, pe pământ, vor conștientiza faptul că modul în care gândesc va genera automat schimbarea în viața lor.

Universul lucrează în favoarea zodiei Vărsător

Obținerea succesului, datorită susținerii familiei

Atitudinea partenerului, a familiei va fi una diferită, chiar voi veți constata că ceilalți sunt mult mai deschiși la ideile voastre de avangardă.
Astfel, bucurându-vă de susținere, nu va fi greu să găsiți situații favorabile pentru a ajunge la succes.

Loading...

Șanse de căsătorie, copii, o nouă relație

Dragostea este pe primul plan în această lună, va aduce acolo unde relațiile nu mai au nicio perspectivă trecerea la un nou nivel: căsătorie, copii sau detașarea și inițierea unei noi relații.

Nu va fi ușor din punct de vedere sentimental să vă rupeți de trecut, dar dacă se impune și nu vă mai simțiți fericiți, se dorește a face acest pas.

Dorințe de răzbunare, stare de irascibilitate și violență

Se pot observa pe harta momentului și multe frustrari, multe dorințe de răzbunare.
Marte, în casa a VII-a, vorbește de ceartă, de irascibilitate, dar totodată lucrurile se pot evita doar dacă se va apela la diplomație, ceea ce nu va fi foarte ușor de accesat, deoarece opoziția lui Mercur în casa a VIII-a activează Vărsătorilor, în această perioadă, un instinct de violență generat de toate frustrările acumulate pe plan erotic.

O călătorie ar fi benefică pentru a cunoaște alte civilizații și a identifica în acele drumeții noi principii de viață. Vărsătorii vor învăța să se bucure de ceea ce au.
Cuadratura lui Pluto cu Jupiter, în casa a XII-a, oferă dorință de renaștere, de revenire la o anumită stare sufletească de acum 12 ani.

Iubirea poate fi întâlnită la orice pas, perioadă propice dietei

Se recomandă celor ce doresc să facă schimbări în ceea ce privește sănătatea un plan, o dietă, mai multă mișcare, toate activitățile începute acum vor da roade, se vor observa progrese.
Iubirea poate fi întâlnită la orice pas, de aceea nu fiți reticenți, oferiți-vă mai multă afecțiune, iar de aici restul vor veni de la sine.

Sursă foto: pinterest.com

Vezi și: Horoscop Vărsător 2017

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.