Vărsător – Eclipsă de Lună 7 august

Vărsător – Eclipsă de Lună 7 august
Eclipsa de Lună aduce pentru nativii Vărsător șanse de căsătorie, copii sau inițierea unei relații. Susținerea familiei vă va ajuta să obțineți

succesul, dar vor exista și dorințe de răzbunare. Vezi recomandările ZODIACOOL. Vărsătorii doresc să își descopere misiunea pe care o au de îndeplinit aici, pe pământ, vor conștientiza faptul că modul în care gândesc va genera automat schimbarea în viața lor.

Universul lucrează în favoarea zodiei Vărsător

Obținerea succesului, datorită susținerii familiei

Atitudinea partenerului, a familiei va fi una diferită, chiar voi veți constata că ceilalți sunt mult mai deschiși la ideile voastre de avangardă.
Astfel, bucurându-vă de susținere, nu va fi greu să găsiți situații favorabile pentru a ajunge la succes.

Șanse de căsătorie, copii, o nouă relație

Dragostea este pe primul plan în această lună, va aduce acolo unde relațiile nu mai au nicio perspectivă trecerea la un nou nivel: căsătorie, copii sau detașarea și inițierea unei noi relații.

Nu va fi ușor din punct de vedere sentimental să vă rupeți de trecut, dar dacă se impune și nu vă mai simțiți fericiți, se dorește a face acest pas.

Dorințe de răzbunare, stare de irascibilitate și violență

Se pot observa pe harta momentului și multe frustrari, multe dorințe de răzbunare.
Marte, în casa a VII-a, vorbește de ceartă, de irascibilitate, dar totodată lucrurile se pot evita doar dacă se va apela la diplomație, ceea ce nu va fi foarte ușor de accesat, deoarece opoziția lui Mercur în casa a VIII-a activează Vărsătorilor, în această perioadă, un instinct de violență generat de toate frustrările acumulate pe plan amoros.

O călătorie ar fi benefică pentru a cunoaște alte civilizații și a identifica în acele drumeții noi principii de viață. Vărsătorii vor învăța să se bucure de ceea ce au.
Cuadratura lui Pluto cu Jupiter, în casa a XII-a, oferă dorință de renaștere, de revenire la o anumită stare sufletească de acum 12 ani.

Iubirea poate fi întâlnită la orice pas, perioadă propice dietei

Se recomandă celor ce doresc să facă schimbări în ceea ce privește sănătatea un plan, o dietă, mai multă mișcare, toate activitățile începute acum vor da roade, se vor observa progrese.
Iubirea poate fi întâlnită la orice pas, de aceea nu fiți reticenți, oferiți-vă mai multă afecțiune, iar de aici restul vor veni de la sine.

Sursă foto: pinterest.com

Vezi și: Horoscop Vărsător 2017

1284
4.75
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.