Top 10 femei fatale din toate zodiile

08.MARTIE.2018
Astrologie AUTOR: Ivona Mara FOTO: static2.evz.ro
Care este cea mai frumoasă femeie din România? Cele mai senzuale zodii feminine . Semnul zodiacal poate genera nativelor trăsături fizice și de caracter

aparte. Femeile românce se bucură de o frumusețe nativă de invidiat, mulțumită faptului că Universul a fost darnic cu ele, poziționându-le în topul celor mai frumoase femei din lume. Care vedete se remarcă însă printr-un magnetism aparte și în ce zodii se află simbolurile feminine din România?

10. Andra – Fecioară (25 August)
Cântăreața reușește să atragă simpatia publicului datorită trăsăturilor naturale și carismatice, dar și a energiei și umorului său molipsitor. Andra fascinează la fiecare apariție prin frumusețea nativă cu care este înzestrată.

9. Delia – Vărsător (7 Februarie)
Artista este o prezență plăcută, grație frumuseții sale, dar și a comportamentului neconvențional. Pe lângă faptul că deține arma seducției, atrăgătoarea blondă stârnește admirație prin creativitatea și originalitatea ținutelor.

8. Andreea Bălan – Rac (23 Iunie)
Focoasa blondă este plină de spontaneitate și energie. Se remarcă oriunde ar apărea prin căldura pe care o emană, dar și prin frumusețea sa. Veselă, sexy și optimistă, Andreea atrage privirile oricărui bărbat.

7. Elena Gheorghe – Leu (30 iulie)
Încântătoarea roșcată este una dintre cele mai sexy mămici din România. Plină de carismă și inocență, Elena Gheorghe este apreciată pentru eleganța și trăsăturilor naturale, dar și pentru temperamentul plăcut.

6. Gina Pistol – Săgetător (9 decembrie)
Actrița atrage prin senzualitatea și prin grația mișcărilor sale la fiecare apariție. Plină de pasiune, o femeie perseverentă și energică, Gina reprezintă femeia ideală pentru mulți bărbați.

5. Inna – Balanță (16 octombrie)
Cunoscuta brunetă este deosebit de atrăgătoare. Inna știe cum să-și pună în valoare frumusețea, fiind înzestrată cu bun gust și stil. Aceasta adoptă ținute potrivite personalității sale, impresionând de fiecare dată.

4. Andreea Raicu – Rac (18 Iulie)
Atrăgătoarea brunetă suprinde prin eleganța și farmecul său aparte. Cu trăsături fizice naturale aparte și un zâmbet superb, Andreea Raicu reprezintă un reper pentru multe tinere și un prototip de femeie pentru bărbați.

Loading...

DE INTERES: Zodiac european

3. Anna Lesko - Capricorn (10 Ianuarie)
Frumoasa rusoaică stabilită în România este una dintre cele mai atrăgătoare femei. Nu degeaba se spune că femeia Capricorn este aproape perfectă, Anna Lesko reprezintă cea mai bună dovadă.

2. Alexandra Stan -Gemeni (10 iunie)
Blonda atrage atât prin frumusețea fizică de invidiat, cât și prin personalitatea plăcută. Comunicativă, modestă, dar lipsită de inhibiții, Alexandra Stan uimește printr-un magnetism aparte.

1. Antonia – Berbec (12 Aprilie)
Fermecătoarea brunetă este considerată de majoritatea bărbaților cea mai frumoasă femeie din România. Semn de foc, cântăreața emană pasiune prin toți porii, reușind să stârnească admirația bărbaților și nu numai.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,11  19
VOTURI
5642
4.11
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate Zodii Chinezești
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Compatibilitate SCORPION cu zodii. Compatibilitate zodii  | ZODIACOOL®
Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.