5 Energii pozitive care aduc noroc unor zodii chinezești în Ianuarie 2018

5
SHARE
0.00
Astrologie AUTOR: MASTER FENG SHUI

Stelele zburătoare aduc energii ce predispun la noroc în dragoste sau la bani în IANUARIE 2018

De pe 5 ianuarie 2018, numărul guvernant al pătratului Lo Shu, are energia norocului divin, a stelei 6

DE INTERES: Horoscop 2018 pe zodii chinezești

Fiecare zodie chinezească are o casă pe cercul zodiacal care este tranzitată de energii pozitive ori nefavorabile nativului.

Începând cu 5 ianuarie 2018 există 5 energii care aduc câștiguri unor zodii:

Energia victoriilor (steaua 1) sporește șansele de reușită, în special pe plan profesional. Îi avantajează pe nativii din zodia Cal și pe fiica cea mijlocie a unei familii. Activatori pentru sectorul de Sud: amuleta cu picătură de apă, ochiul lui Horus, nod mistic de culoare albastră, amuleta floare de prun, Ru Yi auriu, elefanți aurii, Buddha vesel auriu, amuleta cu 6 monede chinezești.

Energia dragostei (steaua 4) amplifică romantismul, afectivitatea. Îi favorizează pe fii mari ai unei familii și pe nativii din zodia Iepure. Activatori pentru sectorul de Est: amuleta cu dubla fericire, simbolul dublu al peștilor, amuleta norocului ceresc, pereche de rațe mandarine, Tara verde.

Energia norocului divin (steaua 6) amplifică generozitatea, atrage oameni nobili, mentori. Îi favorizează pe toți membrii unei familii și pe nativii din toate zodiile. Activatori pentru sectorul de cebtru: amuleta cu 6 monede chinezești, broasca cu 3 picioare, peștele arowana, Ru Yi, elefanți aurii cu trompa în sus, dragon auriu.

Energia bogăției (steaua 8) aduce noroc neașteptat de bani, reușite în afaceri și carieră. Îi avantajează pe fiicele mici ale unei familii și pe nativii din zodia Cocoș. Activatori pentru sectorul de Vest: Ru Yi auriu cu crapi și dragoni, Vasul Prosperității, cufere cu 168 de monede, broasca banilor, Buddha vesel auriu, 8 sfere din cristal de cuarț alb, moneda lacăt.

Energia multiplicării (steaua 9) are o conotație pozitivă în această lună, deoarece amplifică energia dragostei și a succesului academic. Îi avantajează pe fiul mic a unei familii și pe nativii din zodiile Bivol și Tigru. Activatori pentru sectorul de Nord-Est: glob pământesc, 9 sfere din cristal, statueta poarta crapului dragon, amulet cu dubla fericire.

Sursa foto: youtube.com

EVALUEAZĂ ARTICOLUL PENTRU A-ȚI OFERI CONȚINUT PREFERAT:

0  0
VOTURI
CE E NOU

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 13 decembrie 2017
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2017. Termeni.