Previziuni pentru luna noiembrie 2018. Zodii infidele, nu pot sta fără amant

05.NOIEMBRIE.2018
Previziuni pentru luna noiembrie 2018. Zodii infidele, nu pot sta fără amant

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:psypost.org

Amanții zodiacului, nativii care vor deveni faimoși peste noapte, zodii norocoase în luna noiembrie. Iarna se apropie cu pași grăbiți, dar și cu noutăți de

la astre. Deși Soarele pare același în fiecare zi, poziția astrelor pe cer diferă de la o perioadă la alta, iar acțiunile pe care le faci depind de aceste schimbări. În perioada 8 noiembrie-7 decembrie, guvernatorul horoscopului este zodia Mistreț, conform cu calendarul tradițional chinezesc solar. De aceea, cele mai puternice influențe astrale se vor simți din partea acestuia.

PREVIZIUNI ÎN LUNA MISTREȚULUI, noiembrie 2018 pentru cele 12 zodii din Horoscopul chinezesc

Șobolan
Deși în anul 2018 astrele nu prea sunt de partea voastră, totuși în această lună aveți norocul de a vă regăsi puterea interioară și de a rezolva anumite situații care nu mai suferă amânare. Veți fi deschiși la noutate, veți fi dispuși să faceți schimbări pozitive în viață, iar spre finele lunii veți constata că Universul nu v-a uitat.

Bivol și Tigru
Se pare că acum veți simți că sunteți pe val, veți avea parte de reușite pe plan profesional și financiar, cu condiția să vă asumați noi responsabilități. Aici vorbim despre combinația HoTu 3+8 în sectorul zodiacal, care aduce energie pozitivă, dorință de câștig material, pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții. Succesul va apărea după data de 7 noiembrie, ceea ce vă va motiva să vă continuați proiectele cu mai multă încredere.
Pentru nativii Tigru se recomandă mai multă precauție în colaborarea cu cei din jur. Deși veți fi încântați că veți întâlni oameni potriviți la locul potrivit, există și riscul ca în timp aceștia să-și schimbe atitudinea și să vă devină dușmani, pe fondul formării aspectului de Distrugere Tigru-Mistreț, care se produce în această lună.

Iepure
Un lucru este sigur, acum veți deveni faimoși, fără a face eforturi în acest sens. Farmecul personal al celor din zodia Iepure este la cote maxime, însă atenția pe care o veți primi de la ceilalți vă va face la un moment dat să deveniți capricioși, ceea ce îl va îndepărta pe partenerul de viață. De aceea apare riscul de infidelitate, nevoia de a vă găsi cât mai repede un amant sau o amantă. Acum depinde de voi ce alegeri veți face.

Dragon și Șarpe
Este o lună bună pentru a vă descoperi noi atuuri pe plan sentimental și profesional. Ar fi bine să folosiți influxul de energie pozitivă pe care vi-l aduc stelele de bani și de dragoste în sectorul zodiacal pentru a manifesta ceea ce ați simțit că puteți face, dar până acum ați ezitat.
Dacă pentru Dragon lucrurile vor decurge de la sine, se pare că cei din Șarpe vor acționa numai dacă vor fi forțați de împrejurări, ceea ce le va produce un anumit disconfort psihic (ciocnire Șarpe-Mistreț), însă acesta va dispărea în scurt timp. Șerpii ar fi bine să evite certurile cu cei dragi, se poate ajunge la separare din pricina unor probleme minore.

Cal
În această lună astrele vă predispun să ieșiți din casă, să socializați mai mult. Este posibil să aveți surpriza ca cei din jur să asculte de sfaturile voastre, iar de aici pot ieși colaborări fructuoase pe plan financiar. Chiar dacă veți avea senzația că plutiți de fericire, totuși încercați să rămâneți cu picioarele pe pământ, pentru a reuși să acționați cu hotărâre, fără a face greșeli.

Capră și Maimuță
Traversați o perioadă în care este recomandat repausul, în special pentru Maimuțe, deoarece ele vor fi implicate în aspectul de Rănire cu Mistrețul. Nativii din ambele zodii pot fi amenințate de probleme de sănătate, nu este exclus ca stresul din ultima perioadă să-și spună cuvântul, evitați efortul fizic prelungit. Încercați să petreceți mai mult timp cu cei dragi sau să vă reîncărcați bateriile prin meditație sau yoga etc.

Cocoș
În luna noiembrie traversați cea mai spectaculoasă perioadă a anului la capitolul financiar. Combinația HoTu 2+7 din casa zodiei Cocoș va aduce un nou val de energie pozitivă. Ar fi bine să încercați să acționați cu mai mult curaj, pentru a vă îndeplini dorințele și idealurile. Astrele vor fi de partea voastră, vor susține tot ceea ce ține de noi investiții, schimbarea jobului, achiziționarea de bunuri care nu își pierd valoarea în timp.

Câine și Mistreț
Sunteți zodiile cu stea în frunte în această lună. Norocul vă surâde la tot pasul, indiferent de ce ați face, fie că vă implicați într-o afacere pe cont propriu, fie că obțineți o promovare/un bonus la locul actual de muncă. O precauție deosebită se recomandă pentru nativii Mistreț , care în urma succesului obținut s-ar putea să vrea să sărbătorească împreună cu cei dragi la un pahar de alcool, însă riscul de a depăși cantitățile permise este foarte mare. Aveți grijă ca o plăcere de moment să nu devină un obicei.

Pentru a scăpa de posibilele influențe nefaste ale zodiei Mistreț în sectorul zodiacal, adoptați o atitudine pozitivă, acordați-vă mai mult timp pentru relaxare și acționați cu înțelepciune. Recomandările ZODIACOOL vă vor ajuta să vă protejați și să nu intrați în încurcături în perioada 8 noiembrie – 7 decembrie 2018.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.