#reclama0#

Previziuni pentru luna Decembrie 2018. Despărțire neașteptată pentru 3 zodii

#reclama10#
03.DECEMBRIE.2018
Previziuni pentru luna Decembrie 2018. Despărțire neașteptată pentru 3 zodii

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:independent.co.uk

De la zodii cu inima frântă, la zodii care au toată lumea la picioare. Succes sau eșec, vezi ce-ți rezervă astrele. Sărbătorile de Iarnă se apropie cu
#reclama1#

pași grăbiți, dar și cu noutăți astrale. Deși Soarele pare același în fiecare zi, poziția astrelor pe cer diferă de la o perioadă la alta, iar acțiunile pe care le faci depind de aceste schimbări.

În perioada 8 decembrie - 6 ianuarie, guvernatorul horoscopului este zodia Șobolan, conform cu calendarul tradițional chinezesc solar. De aceea, cele mai puternice influențe astrale se vor simți din partea acestei zodii.

PREVIZIUNI ÎN LUNA Șobolanului, decembrie 2018 pentru cele 12 zodii din Horoscopul chinezesc

#reclama7#

Șobolan
Dacă nu ați profitat de energia pozitivă pe care v-a adus-o astrele în luna noiembrie, acum șansele de reușită sunt mult diminuate. Nu numai că nu veți obține satisfacții la muncă, în afaceri, dar veți fi nevoiți să stați peste program pentru a rezolva unele probleme inopinate. Încercați să adoptați un stil de viață sănătos, pentru a scăpa de stres și a preveni posibilele boli la nivelul stomacului, ochilor, aparatului cardiovascular.

Bivol și Tigru
Încercați să nu vă lăsați duși de val, păstrați-vă cumpătul, pentru că sunt posibile probleme cu actele sau pierderea bagajului în călătoriile de serviciu sau în interes personal.
Pe plan sentimental, pericolul de despărțire este la cote maxime, prin urmare ar fi bine să nu dați curs certurilor cu partenerii de viață. Deși suspectați că aceștia vă înșală, nu faceți crize de gelozie până nu aveți dovezi clare.

#reclama3#

Iepure
Tendința în această lună va fi să vă focalizați pe planul financiar, unde succesul este garantat pe fondul combinației Hotu 2-7. Însă dorința de a obține câștiguri mari peste noapte va fi sancționată de astre, este posibil să vă pierdeți sănătatea pe parcursul acestei luni, din pricina lăcomiei (pedeapsă Iepure-Șobolan). Prin urmare, fiți precauți, mențineți echilibrul între muncă și relaxare, pentru a face alegeri înțelepte.

Dragon și Șarpe
În această lună astrele vă vor face să vă luați gândul de la vacanța de iarnă. Ar fi bine să folosiți energia pozitivă din sectorul zodiacal pentru a demara ceva pe cont propriu, iar cu banii câștigați să cumpărați un imobil, o mașină nouă etc. Pentru ca succesul să fie garantat, va trebui să ieșiți din zona de confort, să acționați cu mai multă perseverență și curaj.
Pentru Dragoni este posibilă apariția unor noi oportunități de colaborare în parteneriat, pe fondul combinării armonioase Șobolan-Dragon.

#reclama11#

Cal
Se prefigurează o lună plină de fericire pe plan sentimental. În special nativele din zodia Cal vor simți că au toată lumea la picioare, vor face noi cuceriri în rândul persoanelor de gen opus. Nu sunt excluse cererile în căsătorie, logodnele. Însă fertilitatea nu va fi la cote maxime, se vor înregistra probleme de sarcină, pe fondul ciocnirii Cal-Șobolan.
Nativii preocupați mai mult de partea financiară a vieții vor avea parte de reușite, se prefigurează apariția de oportunități noi din partea unor bărbați tineri, însă banii vor veni numai cu muncă multă, nu peste noapte.

Capră și Maimuță
Caprele vor avea parte de o perioadă mai zbuciumată pe partea sentimentală. Energia negativă va proveni din aspectul de Rănire pe care îl fac cu Șobolanii. Pe de altă parte, suferința prin care vor trece le va determina să stabilească noi limite în relațiile cu cei dragi, ceea ce va fi de bun augur pe termen lung.
Cât despre Maimuțe, acestea se vor simți ca în al nouălea cer, le va merge foarte bine pe partea financiară și astfel vor reuși să-și satisfacă unele capricii cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, poate o vacanță într-o destinație exotică, un Revelion de 5 stele etc.

Cocoș
Norocul vă va face să vă schimbați în bine starea de spirit în luna decembrie, veți avea energia necesară pentru a iniția o călătorie la care vă gândeați de ceva vreme, împreună cu familia. Pe partea profesională sunt posibile câștiguri neașteptate, prime, bonusuri, deci șansele de a încheia anul cu zâmbetul pe buze sunt mari.

Câine și Mistreț
La finele lui 2018 astrele vin să vă reamintească un lucru: după muncă și odihnă. Nu neglijați perioadele de relaxare și evitați excesele alimentare, pentru a nu perturba funcția digestivă. Încercați să nu forțați nota la muncă, evitați aglomerațiile de la mall și din marile orașe, pentru a nu vă trezi cu viroze, nas înfundat, răceli însoțite de dureri musculare.

La nivel psihic, posibil să fiți nevoiți să faceți un bilanț, prin urmare ar fi bine să notați pe o foaie de hârtie punctele tari și punctele slabe ale acestui an, pentru că vă vor fi de folos în anul viitor.

La capitolul sentimental orizontul nu va fi roz, sunt posibile despărțiri, certuri care vor lăsa răni adânci.

Pentru a scăpa de posibilele influențe nefaste ale zodiei Șobolan în sectorul zodiacal, adoptați o atitudine pozitivă, acordați-vă mai mult timp pentru relaxare și acționați cu înțelepciune. Recomandările ZODIACOOL vă vor ajuta să vă protejați și să nu intrați în încurcături în perioada 7 decembrie-6 ianuarie 2018.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.