Previziuni astrologice pentru luna Șarpelui 2017

27.APRILIE.2017
Previziuni astrologice pentru luna Șarpelui 2017

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Viața ta în perioada 6 mai – 6 iunie 2017 va fi influențată de energiile noi pe care le aduce zodia Șarpelui: afaceri cu probleme, relații cu

peripeții. Citește în articolul ZODIACOOL care sunt soluțiile pentru a trece cu bine peste această perioadă. Cu toate că tu ai o hartă natală unică, ce se calculează după data și ora nașterii, ți-ar fi de folos și o analiză astrologică amănunțită. De aceea, îți propunem un scurt ghid cu cele mai simple soluții pentru perioada 6 mai – 6 iunie 2017 pentru a te feri de pierderi și ghinioane.

6 mai – 6 iunie 2017, o perioadă mai dificilă, dar cu soluții

Deoarece zodia Șarpe nu are parte în anul 2017 de noroc și de ajutor din partea stelelor favorabile, soluția cea mai la înțeleaptă pentru ca tu să ai succes în această lună este să te asociezi cu persoane din zodiile norocoase ale anului: Dragon, Șobolan, Tigru, Cocoș și Cal.

Loading...

În luna Șarpelui, îți recomandăm să fii mai rezervat decât în luna precedentă, să nu acționezi la primul impuls, pentru a nu te trezi cu buzunarele goale. În afaceri, stai un pic pe tușă, poți să faci planuri de viitor, dar amână pentru perioada următoare semnarea contractelor importante. Pe cât posibil, în această perioadă evită să bârfești, fii cât mai atent cu cei din jur, alege compania oamenilor de calitate, pentru a beneficia de sprijinul lor. Față de luna Dragonului, când a fost recomandat să bați fierul cât e cald, luna Șarpelui te va face să te liniștești și să nu exagerezi cu munca, pentru a nu-ți perturba starea de sănătate.

Afaceri cu posibile pierderi financiare

Aspectul astrologic care apare în luna Șarpelui, respectiv alianța dintre Șarpe și zodia Cocoș, te va face să îți schimbi atitudinea în afaceri, să ai tendința de a acționa pe cont propriu. Reușita însă poate veni mai repede, dacă te asociezi cu persoane influente ce îți inspiră încredere. Există și riscul de a face parteneriate cu persoane care îți pot strica imaginea publică, te pot atrage în medii dubioase, te pot influența negativ. Cheia succesului este să nu te iei după vorbele pe care le auzi în anturaj și să nu încerci să faci bani călcând peste cadavre, caz în care pierderile financiare ar fi dezastruoase. Nu este o lună bună pentru investiții noi, indicat este să menții la un nivel funcțional ceea ce ai creat în lunile trecute.

Posibile confruntări între colegi

În luna Șarpelui mai bine te axezi pe carieră decât pe întâlnirile cu prietenii. La muncă pot apărea certuri, dar este indicat să nu iei apărarea nimănui. O atitudine neutră va fi mai târziu răsplătită. Vei observa că oamenii se schimbă, nu mai au încredere în ceilalți, ba mai mult, vei constata că unii colegi încep să vorbească prea mult de viața particulară a șefilor. Nu le urma exempul negativ, pentru a-ți păstra scaunul de la lucru și pentru a crea premisele unei promovări viitoare. Totul este ca în această lună să-ți faci treaba cu simț de răspundere și să nu superi pe nimeni cu vorbe răutăcioase. Nu se recomandă să mergi la un interviu pentru un nou job, deoarece îți va fi foarte greu să creezi o imagine bună, vei fi privit cu suspiciune, iar cum prima impresie nu se uită, pe mai târziu nu vei căpăta postul mult dorit.

Gelozia poate câștiga în defavoarea iubirii

Gelozia poate lua amploare acasă, mai ales în zilele de Mistreț, Maimuță, Tigru, când conflictele sunt iminente. În aceste zile cu energii nefavorabile romantismului, fă eforturi și ține-ți sub control emoțiile. Nu-i lăsa pe cei din jur să se bage în relația ta de dragoste, fă-i să înțeleagă faptul că nu ai nevoie de sfaturile lor.
Calculează zilnic cei patru stâlpi ai destinului și verifică ce zodie apare în stâlpul zi pentru a evita certurile și a reuși să menții echilibrul și armonia în cuplu.
loading...
1422
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.