Previziuni astrologice pentru luna Șarpelui 2017

27.APRILIE.2017
Previziuni astrologice pentru luna Șarpelui 2017

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Viața ta în perioada 6 mai – 6 iunie 2017 va fi influențată de energiile noi pe care le aduce zodia Șarpelui: afaceri cu probleme, relații cu

peripeții. Citește în articolul ZODIACOOL care sunt soluțiile pentru a trece cu bine peste această perioadă. Cu toate că tu ai o hartă natală unică, ce se calculează după data și ora nașterii, ți-ar fi de folos și o analiză astrologică amănunțită. De aceea, îți propunem un scurt ghid cu cele mai simple soluții pentru perioada 6 mai – 6 iunie 2017 pentru a te feri de pierderi și ghinioane.

6 mai – 6 iunie 2017, o perioadă mai dificilă, dar cu soluții

Deoarece zodia Șarpe nu are parte în anul 2017 de noroc și de ajutor din partea stelelor favorabile, soluția cea mai la înțeleaptă pentru ca tu să ai succes în această lună este să te asociezi cu persoane din zodiile norocoase ale anului: Dragon, Șobolan, Tigru, Cocoș și Cal.

În luna Șarpelui, îți recomandăm să fii mai rezervat decât în luna precedentă, să nu acționezi la primul impuls, pentru a nu te trezi cu buzunarele goale. În afaceri, stai un pic pe tușă, poți să faci planuri de viitor, dar amână pentru perioada următoare semnarea contractelor importante. Pe cât posibil, în această perioadă evită să bârfești, fii cât mai atent cu cei din jur, alege compania oamenilor de calitate, pentru a beneficia de sprijinul lor. Față de luna Dragonului, când a fost recomandat să bați fierul cât e cald, luna Șarpelui te va face să te liniștești și să nu exagerezi cu munca, pentru a nu-ți perturba starea de sănătate.

Afaceri cu posibile pierderi financiare

Aspectul astrologic care apare în luna Șarpelui, respectiv alianța dintre Șarpe și zodia Cocoș, te va face să îți schimbi atitudinea în afaceri, să ai tendința de a acționa pe cont propriu. Reușita însă poate veni mai repede, dacă te asociezi cu persoane influente ce îți inspiră încredere. Există și riscul de a face parteneriate cu persoane care îți pot strica imaginea publică, te pot atrage în medii dubioase, te pot influența negativ. Cheia succesului este să nu te iei după vorbele pe care le auzi în anturaj și să nu încerci să faci bani călcând peste cadavre, caz în care pierderile financiare ar fi dezastruoase. Nu este o lună bună pentru investiții noi, indicat este să menții la un nivel funcțional ceea ce ai creat în lunile trecute.

Posibile confruntări între colegi

În luna Șarpelui mai bine te axezi pe carieră decât pe întâlnirile cu prietenii. La muncă pot apărea certuri, dar este indicat să nu iei apărarea nimănui. O atitudine neutră va fi mai târziu răsplătită. Vei observa că oamenii se schimbă, nu mai au încredere în ceilalți, ba mai mult, vei constata că unii colegi încep să vorbească prea mult de viața particulară a șefilor. Nu le urma exempul negativ, pentru a-ți păstra scaunul de la lucru și pentru a crea premisele unei promovări viitoare. Totul este ca în această lună să-ți faci treaba cu simț de răspundere și să nu superi pe nimeni cu vorbe răutăcioase. Nu se recomandă să mergi la un interviu pentru un nou job, deoarece îți va fi foarte greu să creezi o imagine bună, vei fi privit cu suspiciune, iar cum prima impresie nu se uită, pe mai târziu nu vei căpăta postul mult dorit.

Gelozia poate câștiga în defavoarea iubirii

Gelozia poate lua amploare acasă, mai ales în zilele de Mistreț, Maimuță, Tigru, când conflictele sunt iminente. În aceste zile cu energii nefavorabile romantismului, fă eforturi și ține-ți sub control emoțiile. Nu-i lăsa pe cei din jur să se bage în relația ta de dragoste, fă-i să înțeleagă faptul că nu ai nevoie de sfaturile lor.
Calculează zilnic cei patru stâlpi ai destinului și verifică ce zodie apare în stâlpul zi pentru a evita certurile și a reuși să menții echilibrul și armonia în cuplu.
Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.