Previziuni astrologice pentru luna Dragonului 2017

19.APRILIE.2017
Previziuni astrologice pentru luna Dragonului 2017

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Afacerile vor înregistra o creștere financiară între 7 aprilie - 5 mai 2017. Această perioadă aduce și alte transformări favorabile pentru majoritatea

nativilor din zodiacul chinezesc. Citește mai multe previziuni astrologice în articolul ZODIACOOL. . În astrologia chineză, Dragonul și Cocoșul sunt considerați prieteni secreți. Energia ce rezultă din această asociere este foarte puternică, deoarece ambele zodii sunt deosebit de norocoase în anul 2017, dar efectele se vor simți pregnant în perioada 7 aprilie - 5 mai. Unii nativi au șansa de a avea prezente aceste două zodii în cei 4 Stâlpi ai Destinului, dar și pentru cei care nu le au prezente, lucrurile pot intra pe un trend ascendent acum, la sfârșitul primăverii.

Loading...

Efectele alianței dintre Dragon și Cocoș

Alianța dintre Dragon și Cocoș pune împreună două elemente care se susțin, respectiv pământul și metalul. În ciclul de creație al celor 5 elemente, pământul dă naștere metalului. Relația dintre ele este de tip mamă-fiu. Acest lucru se traduce prin apariția unor noi resurse materiale și sociale.

Ca urmare a alianței, în această perioadă se recomandă să fiți activi, să socializați, pentru că puteți întâlni cel puțin un susținător pentru proiectele voastre. În schimb, relațiile de dragoste pot avea de suferit, nativii vor fi atrași mai mult de planul financiar, dar nu vă faceți griji, emoțiile își vor găsi alinare într-o perioadă viitoare. În luna Dragonului se recomandă „să batem fierul cât e cald” pentru a ne asigura un viitor financiar stabil.

Afacerile vor înregistra o creștere financiară

Acest aspect astrologic care apare în luna Dragonului își va pune cel mai mult amprenta asupra comportamentului în afaceri. Dacă vă doreați progres, dezvoltare, mai mulți bani, acum este momentul să acționați, să faceți noi investiții. Afacerile vor intra pe un teren stabil, pot apărea noi oportunități, noi parteneriate. Bine ar fi să urmăriți să vă asociați cu oameni sau companii mai puternice decât firma voastră, pentru a vă bucura de susținerea lor. Nu vă puneți singuri piedici, aveți încredere în voi și curajul de a vă expune noile idei. Aveți șanse sporite de a atrage atenția investitorilor prin ingeniozitatea și dorința de a face ceva mai bun. Intențiile voastre trebuie să fie sincere, de bun simț, pentru că minciuna și aroganța vor fi pedepsite și vă veți trezi singuri.

Schimbările în afaceri vor veni de la sine, în mod armonios. Norocul poate să cadă și din cer, dar, de cele mai multe ori, trebuie să vi-l faceți singuri, așa că, fiți cu ochii în patru, observați oportunitățile și fructificați-le cu discernământ. Chiar dacă este sărbătoare legală, bine ar fi să sărbătoriți ziua de 1 Mai împreună cu angajații și partenerii de afaceri, eveniment care va atrage energii favorabile dezvoltării ulterioare.
Totuși, secretul reușitei în afaceri în această perioadă este să vă retrageți imediat dupa ce faceți profit, în caz contrar, repede veți câștiga, repede veți pierde.

Un nou Job

În carieră pot apărea transformări benefice. Aveți curajul să vă depuneți CV-ul la compania mult dorită. Îndrăzniți să aspirați la un post cât mai bun, dar nu treceți în CV decât adevărul despre voi. Angajatorii vor aprecia sinceritatea și îi puteți cuceri dacă demonstrați că vreți mai mult de la cariera voastră, că sunteți dispuși să munciți și peste program pentru a învăța ceva nou. Dacă sunteți mulțumiți de serviciul actual și considerați că munca voastră merită să fie răsplătită cu un bonus sau cu o mărire de salariu, nu ezitați, cereți-vă drepturile. Totuși „nu vă întindeți mai mult decât ține plapuma", argumentele voastre trebuie susținute de fapte concrete, de rezultatele pe care le-ați înregistrat până acum și nu de promisiunea că veți face și veți drege pe viitor.

Disconfort în relații

Datorită preocupării excesive pentru afaceri, vă veți confrunta cu o lipsă de romantism în relații. Situația este temporară, așa că susțineți-vă partenerii să progreseze, pentru că în luna Dragonului el va face banii necesari unei vacanțe de vis. Ce ziceți, se merită efortul?
Nativii care au zodia Câine în stâlpul ZI, vor fi cei mai dezavantajați pe plan sentimental, dar gândiți-vă la avantajele financiare pe termen lung, chiar dacă în această perioadă vă vine să schimbați domiciliul, să vă separați.

Calculează ce zodie ai în stâlpul ZI.

loading...
1285
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.