Nativii GEMENI născuți în anul Mistrețului: familiști convinși, dar ghinioniști în dragoste

23.MAI.2019
Astrologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Nativii Gemeni din anul Mistrețului se îndrăgostesc extrem de ușor, pot vinde aproape orice și au un talent deosebit de a scăpa de probleme într-un mod

uluitor. Combinația Gemeni - Mistreț se referă la cei care sunt născuți în zodia Gemeni, dar născuți în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Caracteristicile pozitive ale nativilor Gemeni – Mistreț: onestitate, voluptate, cultură, performanță, sinceritate, versatilitate, perspicacitate, flexibilitate, indemânare.

Caracteristici negative ale nativilor Gemeni – Mistreț: superficialitate, inconstanță, auto-înșelăciune, instabilitate, mânie, materialism, nerăbdare, ezitare, capriciu, credulitate.

Loading...

Personalitate:

Gemeni-Mistreț este o combinație excelentă, datorită faptului că unele aspecte negative ale fiecărui semn sunt atenuate de influența echilibrată a semnului complementar. Combinația de Gemeni cu Mistreț aduce împreună pofta de viață a Gemenilor cu lentoarea Mistreților, iar în final rezultatul nu poate fi decât unul pozitiv.

Sentimental:

Acești nativi sunt persoane bune care, din păcate, au o problemă serioasă în domeniul iubirii. Uneori în dragoste această combinație are tendința de a pune cuplul pe primul loc și își pierde din individualism. Nu numai că se îndrăgostesc cu ușurință, dar se îndrăgostesc de persoana nepotrivită, în cele mai multe cazuri.

Această combinație dă naștere la părinți excelenți, care se implică într-un mod pozitiv în viața copiilor, au tendința de a avea mai puține probleme grave și știu cum să le asigure copiilor un mediu mai stabil de evoluție.

Întreaga familie este frecvent implicată în multe aspecte ale vieții, inclusiv în vacanțe și sărbători. Viața de familie a nativilor Gemeni-Mistreț, după ce și-au găsit în sfârșit un partener potrivit, este în general, fericită.

Bani:

Nativii Gemeni născuți în an de Mistreț sunt atenți la detalii și au un mod uluitor de a privi lucrurile dintr-o perspectivă largă, pentru a rezolva diferite probleme. Mistrețul este un adevărat maestru în a-și face drum prin probleme și de a le rezolva. Există, totuși, elementul emoțional care se găsește în majoritatea Mistreților, însă acesta este rezolvat de simțul umorului caracteristic Gemenilor.

Gemenii-Mistreț au o minte rapidă, analitică, în ciuda evadării ocazionale în visare. Această combinație este, în cea mai mare parte, norocoasă în ceea ce privește banii. Succesul este scris în destinul lor, au capacitatea nu numai de a face lucrurile bine, ci și de a le face cu bucurie. Ei pot gestiona, organiza, vinde, negocia etc.

Relații cu cei din Horoscop

În topul alegerilor proaste pentru nativii Gemeni-Mistreț se numără nativii Maimuță, Fecioară și Săgetător, iar astrologul ZODIACOOL recomandă prudență maximă în astfel de situații.

O relație cu potențial bun ar fi cu nativii din Pești și Cocoș. Sunt de evitat relațiile amoroase cu Șerpii, Fecioarele, Scorpionii sau Iepurii.

Iar ca să încheiem într-o notă pozitivă, alegerile cele mai inspirate pentru relațiile de cuplu sunt cele dintre nativii Gemeni-Mistreț cu nativii din Berbec, Balanță, Vărsător și Iepure.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1382
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

LEU. Zodia Leu femeia și barbatul Leu în zodiac
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.
Horoscop sexual Rac. Femeia Rac în pat și barbatul Rac plăceri în pat
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.