Jupiter în Săgetător 2018 generează evenimente extreme, menite să aducă ordinea și disciplina

01.NOIEMBRIE.2018
Jupiter în Săgetător 2018 generează evenimente extreme, menite să aducă ordinea și disciplina

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:astrostyle.com

Jupiter în Săgetător (8 noiembrie 2018-2 decembrie 2019) previziuni astrologice. Astrologia Europeană se bazează pe ciclurile planetelor care se rotesc în

jurul Soarelui. Cea mai iubită planetă este Jupiter, deoarece ea reprezintă simbolul extinderii, progresului, dinamicii, șansei, aduce multe daruri, impulsivitate.

Aceasta străbate toate zodiile (încheie un an/în jurul Soarelui, în 12 ani de ai noștri). După cum știți, fiecare semn zodiacal este sub protecția unei planete. Jupiter guvernează Săgetătorul, din 8 NOIEMBRIE 2018 – acest zeu al dreptății ajunge acasă la el pentru un an. Deci Săgetătorii, Leii și Berbecii (semnele de foc) vor căpăta mai mult curaj, se vor dedica creativității, se vor manifesta, vor ieși în evidență.

Jupiter în Săgetător

Cu Jupiter în Săgetător putem avea parte de evenimente extreme, intense, corecte, dezvăluiri, schimbări de situație, menite să repună ordinea și disciplina în Horoscop pentru următorii 12 ani.

Ca să înțelegem la ce să ne așteptăm în următoarele 12 luni, ideal ar fi să ne uităm în trecut, să ne amintim ce s-a petrecut în perioada 24.11.2006-18.12.2007. România a intrat în Uniunea Europerană. Economia țării era în maxim de extindere, însă după intrarea în Capricorn a lui Jupiter se pare că am cunoscut cea mai mare criză din mileniul III, soldată cu plecarea a 4 milioane de cetățeni în afara granițelor.

Tot aderarea la Uniunea Europeană a oferit României șansa de a accesa fonduri europene, prin urmare și în 2019 vom avea această ocazie, de a primi alocații financiare. Marele Benefic în Săgetător pune accent pe acțiune, dreptate, credibilitate, motivație, extindere, adevăr, iubire, corectitudine, etc.

Schimbarea ideilor despre religie, credință, politică, vor fi resimțite pe tranzitul retrogradării lui Jupiter, ce va avea loc între Aprilie-August 2019. Cei care au profitat de putere, statut, încredere, bani în ultimii 12 ani, în 2019 vor fi demascați, pedepsiți etc.

Internetul va suporta noi modificări, cel mai probabil se vor da legi cu privire la securitatea datelor. Este momentul ideal pentru a o lua de la capăt, de a începe iarăși să studiați. Cereți mai mult de la voi și veți vedea cum rezultatele apar.

Dacă ați trecut peste multe obstacole în ultimii 7 ani, acum e timpul să spuneți stop, să începeți totul de la 0. Nu vă temeți de schimbări radicale, semnul Săgetător guvernează legătura cu Dumnezeu, de aceea doar cu credință o să reușiți să puneți totul la punct în viața voastră!

Profitați de aceastã perioadă pentru a descoperi lucruri neștiute – poate doar bănuite. Mulți oameni se vor apropia de Medicina vibrațională, Terapiile alternative.

Dacă sperați la o finanțare, creditare, sponsorizare, accesare de fonduri, sunt acum șanse de a le obține. Atenție totuși la cheltuieli, va urma o perioadă austeră între 2020-2021, cumpătarea este cea mai bună modalitate de a preveni problemele.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.