Influența retrogradării planetei Venus

02.MARTIE.2017
Influența retrogradării planetei Venus

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena ZODIACOOL

Venus indică modalitatea în care își exprimă femeile dragostea, dar și ce tip de femeie își doresc bărbații. Retrogradarea planetei Venus aduce cu sine

multă energie pentru a pune în practică tot ceea ce gândim, dar și o serie de capcane. Vezi sfaturile ZODIACOOL pentru a ne proteja și pentru a acționa cumpătat. În mitologie, Venus poartă numele de Afrodita, zeița dragostei, grației și frumuseții. Aceasta guvernează rafinamentul, sensibilitatea și plăcerile pământești, experimentate prin toate simțurile: tactil, gustativ, olfactiv, vizual, auditiv, intuitiv.

Venus indică modalitatea în care își exprimă femeile dragostea

În Harta Natală a unei femei, planeta Venus indică modalitatea în care ea își va exprima dragostea față de soț, copii și față de ea însăși. În funcție de casa astrală în care se poziționează planeta Venus, aceasta va amplifica: iubirea prin atracție fizică, dorința erotică, căsătoria, colaborările în afaceri, activitățile artistice, muzicale, lucrul cu banii, aventura, minciuna, înșelătoria, prefăcătoria, invidia, gelozia.

Loading...

Calculează-ți harta destinului

Venus indică ce tip de femeie își doresc bărbații

Venus are influențe și în Harta Natală a bărbaților, mai exact, ea arată ce tip de femeie le-ar plăcea să aibă în casă, în cuplu, dar nu întotdeauna ceea ce ne dorim să avem și acasă. În funcție de poziția lui Venus în astrograma unui bărbat, aceasta îi va aduce la cunoștință fie multe instincte erotice, fie gelozie, fie dorința de a-și impresiona partenera, de a o șantaja, de a o urmări, iar pentru unii aduce infidelitate.

Calculează-ți harta destinului

Ce înseamnă retrogradarea lui Venus în Berbec?

Se știe faptul că nimic nu este întâmplător. Această retrogradare a mai fost experimentată și în perioada 6 martie 2009 - 17 aprilie 2009. Acum, după 8 ani, Venus trasează prin constelații, Steaua a lui David. Își alege de fiecare dată să încuie toate armele seducției tocmai în Postul Paștelui. Chiar și retrogadarea ei ține 40 de zile, exact cât postul Paștelui! De ce oare?

Sunt multe întrebări la care trebuie să găsim răspunsuri în mintea noastră. Dacă ne vom uita atent la momentele ambelor retrogradări vom observa faptul că partenerul lui Venus, Marte, zeul războiului, este în aspect pe cât de benefic pe atât de tensionat, întrucât sunt implicate planete mari: Neptun (2009), Uranus (2017).

Venus are și ea o latură războinică, nu degeaba se spune că “ în dragoste și în război totul este permis “.

Care sunt repercusiunile retrogradării?

Influența retrogradării s-a resimțit cu o lună înainte de a începe propriu-zis. Deci am făcut deja cunoștință la nivel de subconștient cu ceea ce ne așteaptă în următoarea perioadă.

Momentul retrogradării va da multă energie pentru a pune în practică tot ceea ce gândim:

- dacă lucrurile nu mai merg bine într-o relație este indicat să se discute
- dacă avem câteva kilograme în plus este recomandat să abordăm un program cât mai rigid pentru a scăpa de ele
- dacă avem dați bani cu împrumut acum sunt șanse să îi primim înapoi
- dacă am ascultat de instinctele afective și ne-am lăsat ispitiți în această perioadă sunt șanse foarte mari ca totul să iasă la suprafață.

Venus în Berbec are capacitatea de a se transforma într-o zeiță a războiului sentimental. Să nu uităm că în acest semn al războiului este și Marte, guvernatorul Berbecului, cât și Uranus. Iar dacă asta nu era de ajuns, aceste planete de foc mai sunt și în conjuncție, așadar, energia lor se unește și ne poate propulsa să ne atingem scopurile, chiar cu riscul de a trece peste cadavre.

Atenție la capcanele planetei Venus

Nu vom mai avea mamă, tată, iubire, vom căuta mai mult latura materială a vieții. Trebuie să fim atenți cum ne jucăm cu focul în această perioadă, putem supăra partenerul, colaboratorii, familia, copii, inclusiv pe noi ne putem dezamăgi.
Toți vom fi pe fugă, nu vom avea timp de nimeni și nimic.
Dacă am sta să ne gândim mai bine pentru ce este tot acest zbucium interior, am realiza că scopul său este îndreptat tocmai asupra celor pe care îi neglijăm.
Vom trece prin perioade de depresie, de singurătate, de analiză. La finele acestui tranzit, Venus va fi în Pești, unde va încerca să repare greșelile comise din ultimi 2 ani de zile.

Vezi ce surprize îți rezervă astrele în postul Paștelui 2017:

Zodia Berbec și postul Paștelui 2017
Zodia Taur și postul Paștelui 2017
Zodia Gemeni și postul Paștelui 2017
Zodia Rac și postul Paștelui 2017
Zodia Leu și postul Paștelui 2017
Zodia Fecioară și postul Paștelui 2017
Zodia Balanță și postul Paștelui 2017
Zodia Scorpion și postul Paștelui 2017
Zodia Săgetător și postul Paștelui 2017
Zodia Capricorn și postul Paștelui 2017
Zodia Vărsător și postul Paștelui 2017
Zodia Pești și postul Paștelui 2017
 

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine: ani: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994,
Feng Shui este o practică des folosită de către persoanele care își doresc prosperitate și
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.