Influența retrogradării planetei Venus

Influența retrogradării planetei Venus
Venus indică modalitatea în care își exprimă femeile dragostea, dar și ce tip de femeie își doresc bărbații. Retrogradarea planetei Venus aduce cu sine

multă energie pentru a pune în practică tot ceea ce gândim, dar și o serie de capcane. Vezi sfaturile ZODIACOOL pentru a ne proteja și pentru a acționa cumpătat. În mitologie, Venus poartă numele de Afrodita, zeița dragostei, grației și frumuseții. Aceasta guvernează rafinamentul, sensibilitatea și plăcerile pământești, experimentate prin toate simțurile: tactil, gustativ, olfactiv, vizual, auditiv, intuitiv.

Venus indică modalitatea în care își exprimă femeile dragostea

În Harta Natală a unei femei, planeta Venus indică modalitatea în care ea își va exprima dragostea față de soț, copii și față de ea însăși. În funcție de casa astrală în care se poziționează planeta Venus, aceasta va amplifica: iubirea prin atracție fizică, dorința amoroasă, căsătoria, colaborările în afaceri, activitățile artistice, muzicale, lucrul cu banii, aventura, minciuna, înșelătoria, prefăcătoria, invidia, gelozia.

Calculează-ți harta destinului

Venus indică ce tip de femeie își doresc bărbații

Venus are influențe și în Harta Natală a bărbaților, mai exact, ea arată ce tip de femeie le-ar plăcea să aibă în casă, în cuplu, dar nu întotdeauna ceea ce ne dorim să avem și acasă. În funcție de poziția lui Venus în astrograma unui bărbat, aceasta îi va aduce la cunoștință fie multe instincte amoroase, fie gelozie, fie dorința de a-și impresiona partenera, de a o șantaja, de a o urmări, iar pentru unii aduce infidelitate.

Calculează-ți harta destinului

Ce înseamnă retrogradarea lui Venus în Berbec?

Se știe faptul că nimic nu este întâmplător. Această retrogradare a mai fost experimentată și în perioada 6 martie 2009 - 17 aprilie 2009. Acum, după 8 ani, Venus trasează prin constelații, Steaua a lui David. Își alege de fiecare dată să încuie toate armele seducției tocmai în Postul Paștelui. Chiar și retrogadarea ei ține 40 de zile, exact cât postul Paștelui! De ce oare?

Sunt multe întrebări la care trebuie să găsim răspunsuri în mintea noastră. Dacă ne vom uita atent la momentele ambelor retrogradări vom observa faptul că partenerul lui Venus, Marte, zeul războiului, este în aspect pe cât de benefic pe atât de tensionat, întrucât sunt implicate planete mari: Neptun (2009), Uranus (2017).

Venus are și ea o latură războinică, nu degeaba se spune că “ în dragoste și în război totul este permis “.

Care sunt repercusiunile retrogradării?

Influența retrogradării s-a resimțit cu o lună înainte de a începe propriu-zis. Deci am făcut deja cunoștință la nivel de subconștient cu ceea ce ne așteaptă în următoarea perioadă.

Momentul retrogradării va da multă energie pentru a pune în practică tot ceea ce gândim:

- dacă lucrurile nu mai merg bine într-o relație este indicat să se discute
- dacă avem câteva kilograme în plus este recomandat să abordăm un program cât mai rigid pentru a scăpa de ele
- dacă avem dați bani cu împrumut acum sunt șanse să îi primim înapoi
- dacă am ascultat de instinctele afective și ne-am lăsat ispitiți în această perioadă sunt șanse foarte mari ca totul să iasă la suprafață.

Venus în Berbec are capacitatea de a se transforma într-o zeiță a războiului sentimental. Să nu uităm că în acest semn al războiului este și Marte, guvernatorul Berbecului, cât și Uranus. Iar dacă asta nu era de ajuns, aceste planete de foc mai sunt și în conjuncție, așadar, energia lor se unește și ne poate propulsa să ne atingem scopurile, chiar cu riscul de a trece peste cadavre.

Atenție la capcanele planetei Venus

Nu vom mai avea mamă, tată, iubire, vom căuta mai mult latura materială a vieții. Trebuie să fim atenți cum ne jucăm cu focul în această perioadă, putem supăra partenerul, colaboratorii, familia, copii, inclusiv pe noi ne putem dezamăgi.
Toți vom fi pe fugă, nu vom avea timp de nimeni și nimic.
Dacă am sta să ne gândim mai bine pentru ce este tot acest zbucium interior, am realiza că scopul său este îndreptat tocmai asupra celor pe care îi neglijăm.
Vom trece prin perioade de depresie, de singurătate, de analiză. La finele acestui tranzit, Venus va fi în Pești, unde va încerca să repare greșelile comise din ultimi 2 ani de zile.

Vezi ce surprize îți rezervă astrele în postul Paștelui 2017:

Zodia Berbec și postul Paștelui 2017
Zodia Taur și postul Paștelui 2017
Zodia Gemeni și postul Paștelui 2017
Zodia Rac și postul Paștelui 2017
Zodia Leu și postul Paștelui 2017
Zodia Fecioară și postul Paștelui 2017
Zodia Balanță și postul Paștelui 2017
Zodia Scorpion și postul Paștelui 2017
Zodia Săgetător și postul Paștelui 2017
Zodia Capricorn și postul Paștelui 2017
Zodia Vărsător și postul Paștelui 2017
Zodia Pești și postul Paștelui 2017
 

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.