Dragoste cu năbădăi! Controlează discuțiile aprinse în relația de cuplu

1851
4.40
SHARE
Astrologie AUTOR: ASTROLOG FOTO: psiqueviva.com

Dacă vrei să eviți nervozitatea, află că există soluții pentru a scăpa de energia negativă care a condus la ceartă

Nimic nu poate fi mai frustrant decât o ceartă între tine și partener și nimic nu se poate compara cu stresul și disconfortul până totul revine la normal. Dacă vrei să scapi de stările de nervozitate care conduc la ceartă și distanțare reciprocă, atunci elimină în primul rând energia negativă.

De cele mai multe ori nici nu știm de la ce a început o ceartă, însă există explicația dată de astrologia chineză. Dragostea cu năbădăi nu înseamnă pasiune și iubire, conflictele fiind generate de prezența energiei certurilor, a pierderilor, a geloziei și infidelității. Pentru a nu atrage astfel de energii negative și a nu ajunge la discuții aprinse, folosește câteva elemente eficiente:

Atrage energia dragostei: așază o pereche de rațe mandarin sau un copăcel cu cristale de cuarț roz în colțul dragostei, Sud-Vest. Folosește o busolă magnetică sau aplicația compass de pe telefon, pentru a afla punctele cardinale.

DE INTERES: Consultanță Feng Shui pentru a atrage dragostea

Amplifică energia romanstismului: în anul 2018 plasează în colțul de Sud simbolul dublei fericiri, care va asigura o relație de cuplu armonioasă, reușite pe plan sentimental.

Blochează energia certurilor, a geloziei, care în anul 2018 este în colțul de Nord-Est. Folosește în Nord-Estul dormitorului obiecte din metal, copăcei cu cristale din ametist sau agat.

Ferește-te de infidelitate: ai grijă să dizolvi energia pierderilor cu obiecte de culoare albastră sau cu un copăcel cu ochiul lui Horus. În anul 2018, aceste remedii se așază în colțul de Est al camerei.

Odată ce ai adus aceste remedii în casă, vei observa cum comunicarea și viața sexuală se îmbunătățesc, dragostea se revigorează.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,4  5
VOTURI

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,4  5
VOTURI
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
loading...

Pe același subiect

PE ACELAȘI SUBIECT
De interes

Cumpărături referitoare la articol:

-10%
Astrograma natala
39 VOTURI
18900 lei
-10%
Astrograma natală - sănătate
9 VOTURI
13500 lei
Astrograma natală - bani
9 VOTURI
13500 lei
-15%
Astrograma relațională, sinastria
25 VOTURI
19550 lei
-30%
Coloanele Destinului pentru 1 an
26 VOTURI
16100 lei

Pe același subiect

Top vizualizate

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.