Ce secrete ascunde relația karmică între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Astrologie AUTOR: Diana Eleonora

Adriana și Silviu au avut o relație specială, marcată de șapte divorţuri și alte procese (custodia fiilor)

Adriana și Silviu fac parte dintr-o categorie aparte de relații, cele Karmice, în care partenerii sunt predestinați, se întâlnesc pentru a se ajuta să evolueze. Ei își pot da seama că sunt în această situație încă de la începutul relației, deoarece au impresia că se cunosc de o viață, atracția fizică este mare.

 

DE INTERES: Karma și relațiile de cuplu

Conceptul de karmă în relația sentimentală nu funcționează în toate cazurile într-o manieră pozitivă, deoarece relația karmică extenuează partenerii (aceștia au multe divergențe).

Există cazuri de relații karmice în care partenerii deși suferă, totuși stau împreună, deoarece simt că mai au multe de învățat. Dar există și situații în care partenerii nu își asumă evoluția pe această cale, iar relațiile karmice se sfârșesc dramatic.

Adriana Bahmuțeanu, născută pe 7 mai 1974, este în zodia Taur și Tigru (de Lemn), iar Silviu Prigoană, născut pe 22 decembrie 1963, este în zodia Săgetător și Iepure (de Apă).

Karma Taur-Săgetător duce la o relație tensionată, este predispusă eșecului. Nu este exclus ca încă de la început, cei doi să fi avut o relație bazată pe sentimente de incertitudine, gelozie și critică. Însă de-a lungul timpului, tensiunile în cuplu s-au intensificat, din cauză că cei doi nu și-au schimbat deloc atitudinea unul față de celălalt: Silviu (Săgetătorul), în condiții de stres are tendința să abandoneze totul și să caute altceva de făcut, în timp de Adriana (Taurul) pune totul la suflet, vede o adevărată provocare, o aventură și o competiție în orice problemă.

În relația Adriana-Silviu, posibil ca certurile să fi izbucnit și din pricina banilor, ambii parteneri sunt buni antreprenori, știu ce vor de la viață, dar fiecare are căile proprii de a atinge succesul. Este foarte posibil ca tocmai aceste diferențe de atitudine să fi adus în cazul de față despărțirea.

Mai mult, în zodiacul chinezesc, legătura karmică este confirmată, cei doi se află în aceeași situație: Adriana este Tigru și Silviu este Iepure, relație care aduce competiție, reproșuri, furie, certuri și, în final, divorț.

În plus, Adriana și Silviu sunt născuți în zile de Maimuță, respectiv de Mistreț, iar karma dintre aceste două zodii pe casa căsătoriei aduce trădări, suferințe, lipsă de apreciere, infidelitate.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
378
0
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
MAGAZIN ONLINE
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.