Calendar Mai 2020. Zile de cosmar, se poate ajunge la situatii dramatice

05.MAI.2020
Calendar Mai 2020. Zile de cosmar, se poate ajunge la situatii dramatice

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Zile rele care aduc nemultumire, risc marit de pierderi financiare, reparatii costisitoare, tentatia alcoolului poate duce la depresie

În anumite momente ale lunii contextul astral este deosebit de dur, și de aceea avem nevoie de cât mai multă detașare, pentru a face față încercărilor. Pentru a nu ne simți precum „o pană în vânt” în fața evenimentelor din viața noastră, și a fi cu picioarele pe pământ, ar fi bine să cunoaștem previziuni care avertizează despre zilele negre din calendar.

Zilele rele din perioada 5 Mai – 4 iunie 2020

5, 8, 11, 17, 20, 23 Mai și 1, 4 Iunie 2020

8, 20 Mai și 1 iunie 2020

În aceste zile nu veți fi dispuși să faceți concesii, de aceea la finalul lor toată lumea va fi nemulțumită. La muncă nu este timpul potrivit pentru a vă exprima proiectele noi, deoarece nu veți reuși să câștigați auditoriul. Pe seară, încercați să fiți mai puțin autoritari cu partenerul de viață, pentru a nu se ajunge la situații dramatice. (Ciocnire Tigru-Maimuță)

11, 23 Mai și 4 Iunie 2020

Stați cu ochii pe banii voștri și nu vă lăsați păcăliți de lingușeli, indiferent de cine este vorba. Riscul de a nu-i mai vedea se mărește cu cât sumele solicitate sunt mai mari. În cuplu, s-ar putea ca partenerul de viață să vină cu noi reguli, cu care cel mai probabil nu veți fi de acord. Aceste noi reguli, fie se referă la copii, fie la banii puși la comun, fie la asumarea responsabilităților în casă. Cert este că s-ar putea să mergeți la culcare cu o stare de nervi de care nu veți scăpa până după miezul nopții. (Pedeapsă și Distrugere Șarpe-Maimuță)

5, 17 Mai și 4 Iunie 2020

Veți fi foarte ocupați cu diferite proiecte, de unde poate să apară o stare acută de oboseală. Banii se vor duce destul de repede în aceste zile, de aceea poate că ar fi mai bine să nu mergeți la shopping. Nu este exclus ca ceea ce cumpărați acum să se deterioreze sau să se defecteze repede, iar reparațiile să fie destul de costisitoare. La partea de sănătate, încercați să nu faceți exces de alcool, pe fondul unei stări de ebrietate apare riscul de a se ajunge la depresie în zilele următoare. (Rănire și Pedeapsă Șarpe-Tigru)

În zilele cu ghinion din calendarul prezentat mai sus suntem influențați de energia negativă. Astrologul ZODIACOOL ne recomandă să nu programăm atunci evenimente și acțiuni importante: nunți, botezuri, operații chirurgicale, să nu ne mutăm într-o casă nouă sau să nu demarăm un nou proiect, afacere, deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.