Atenție la infidelitate - 2019 aduce multe tentații pentru 3 nativi!

Atenție la infidelitate - 2019 aduce multe tentații pentru 3 nativi!

Astrele vin cu multe provocări anul acesta pentru majoritatea zodiilor, fie că vorbim despre zona amoroasă, cea profesională sau cea personală. Trei zodii au

toate șansele să calce strâmb în 2019. Sunt aventuroși sau dornici de atenția celor din jur, mai ales cea venită din partea persoanelor de gen opus, iar anul 2019 vine cu provocări tocmai la acest capitol.

Descoperă care sunt cele mai încercate 3 zodii! Sentimentalul nativ Pești conduce detașat, chiar dacă nu este tocmai genul de persoană înclinată spre infidelitate.

Slăbiciunea Peștelui sunt complimentele, dovezile de iubire, romantismul, iar acum a venit timpul să îi fie puse la încercare. În plus, este cunoscut ca având și o latură ascunsă, dornică de aventură și pasiune. Este foarte posibil ca un simplu flirt să se transforme într-o pasiune răvășitoare.

Imprevizibilul Vărsător nu este tocmai o surpriză, datorită nevoii sale de nou și de schimbare. Probabilitatea ca anul acesta să își asculte instinctele și să dea curs unei relații extraconjugale este extrem de mare, chiar dacă va regreta decizia luată încă din prima secundă.

Și pasionalul Scorpion are toate șansele să ia o decizie pe care să o regrete mai târziu. Cu toate acestea, cu greu poate refuza o aventură, mai ales că îi este binecunoscută latura aventurieră, dar și că adoră să fie în centrul atenției și să se distreze în pat.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la relațiile pe care le aveți și la propunerile cărora le dați curs.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!