Adevarata mantră care schimbă ghinionul în noroc. Afirmații pozitive pentru luna Noiembrie 2018

02.NOIEMBRIE.2018
Adevarata mantră care schimbă ghinionul în noroc. Afirmații pozitive pentru luna Noiembrie 2018

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Dacă știi să folosești mantrele, acestea îți pot schimba viața! În sectorul zodiacal apar lunar schimbări importante pentru zodii. Zodiile pot beneficia

atât de enegii pozitive, cât și de energii negative. Lucrurile nu trebuie lăsate în voia sorții, ci trebuie să ne dăm interesul pentru a ne acorda cu astrele și pentru a beneficia de energii pozitive.

Cea mai simplă metodă este inspirată din NLP, programarea neurolingvistică. Specialiștii NLP ne învață cum să ne facem „ancore”(mantre), care reprezintă fraze ce ne ajută să scăpăm de energia negativă care ne provoacă stres, suferință, nefericire.

Deși sunt fraze simple, mantrele sunt puternice și dacă le repetăm de 21 de ori pe zi, timp de 29 de zile, reușim să ne reprogramăm la nivel de subconștient.

Loading...

Pentru cele 12 zodii, iată care sunt mantrele potrivite pentru luna noiembrie 2018:

Berbec
„Accept ca viaţa să circule liber în mine şi iubirea să se dezvolte. Încetez să mai judec oamenii, situaţiile, alegerile lor şi deciziile pe care le fac şi, în acelaşi timp, mă eliberez şi eu de deciziile şi de alegerile mele.”

Taur
„Accept din plin ceea ce sunt şi toate experienţele pe care le-am trăit. Înțeleg că evenimentele dificile pentru mine, pe care acum le înţeleg altfel, fac parte din experienţa mea şi încep din nou să mă simt liber.”

Gemeni
„Îmi place să vorbesc despre mine. Nu mai am nevoie să fac tot timpul compromisuri. Am încredere în vocea mea interioară, pentru a afla ceea ce este bun pentru mine.”

Rac
„Las tandreţea să intre în viaţa mea. Am încredere în mine şi pot, în sfârşit, să văd lumina.”

Leu
„Accept să învăţ să stăpânesc timpul pentru a face bine lucrurile şi a avea mai mult timp pentru mine. În loc să trăiesc tot timpul în viitor sau în trecut, învăţ să trăiesc în prezent.”

Fecioară
„Învăț să mă opresc şi să conştientizez totul, respirând adânc şi relaxându-mă profund. Accept situaţiile din viața mea, îmi acord timp pentru a-mi reechilibra emoţiile.”

Balanță
„Las să se elibereze emoţiile negative şi le schimb în ceva pozitiv. Rămân în contact permanent cu esenţa mea divină şi astfel pot îndeplini lucruri importante!”

Scorpion
„Accept să restabilesc comunicarea cu mine însumi şi îmi găsesc înţelegerea de care am nevoie. Regăsesc mai mult calm în viaţa mea şi în corpul meu. Trăiesc în adevăr, transparenţă şi cu inima deschisă.”

Săgetător
„Mă relaxez şi am încredere în Univers, deoarece există abundenţă pentru toţi, pe toate planurile: fizic, mental şi spiritual. Având încredere în Univers, am încredere în viaţă.”

Capricorn
„Adevărata valoare a unei fiinţe se măsoară cu măreţia sufletului ei. Descopăr adevărata bogăţie, cea care se află în mine. Decid să avansez în viaţă şi mă las îndrumat în siguranţă, pentru binele meu.”

Vărsător
„Mă responsabilizez, îmi fac proiecte. Accept faptul că am tot potenţialul, perseverenţa şi curajul necesar pentru a-mi atinge toate scopurile pe care le fixez. Fericirea şi bucuria vor ocupa şi mai mult loc în viaţa mea.”

Pești
„Am nevoie să găsesc un sens vieţii mele, ceea ce mă va ajuta să mă eliberez de tensiunile pe care le trăiesc. Voi fi liber, deoarece îmi voi concentra atenţia pe un scop fix, pe o sursă de fericire şi de satisfacţie.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Aspecte pozitive: Prosperitate, voință, generozitate, hărnicie, vitalitate; Sănătate:
Horoscop Balanță 2020, evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Balanță!
Horoscop 2019 Rac: La nivelul capitolului financiar se respectă trendul apărut în 2017-2018,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.