Adevarata mantră care schimbă ghinionul în noroc. Afirmații pozitive pentru luna Decembrie 2018

03.DECEMBRIE.2018
Adevarata mantră care schimbă ghinionul în noroc. Afirmații pozitive pentru luna Decembrie 2018

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Cele mai puternice mantre pentru zodia ta, îți pot schimba viața dacă știi cum să le folosești. În fiecare lună apar schimbări semnificative în sectorul

fiecărei zodii. Unele energii sunt bune, altele aduc ghinion. Însă nu trebuie să lăsăm totul la voia întâmplării, ci să facem un efort, pentru a ne acorda cu ritmurile astrale.

Cea mai simplă metodă este inspirată din NLP, programarea neurolingvistică. Specialiștii NLP ne învață cum să ne facem „ancore”(mantre), care reprezintă fraze ce ne ajută să scăpăm de energia negativă ce ne provoacă stres, suferință, nefericire.

Deși sunt fraze simple, mantrele sunt puternice, și dacă le repetăm de 21 de ori pe zi, timp de 29 de zile, reușim să ne reprogramăm la nivel de subconștient.

Loading...

Pentru cele 12 zodii, iată care sunt mantrele potrivite pentru luna decembrie 2018:

Berbec
„Important este să îmi ating ţelul fixat, indiferent care vor fi obstacolele de pe parcurs, voi fi mai mândru şi mai mulţumit de mine. Îmi las la o parte masca şi învăţ să fiu eu însumi.”

Taur
„Aleg să realizez acele proiecte care îmi sunt dragi, care sunt importante pentru mine şi nu doar pentru ceilalţi. Concentrâdu-mă, voi putea să îmi exprim nevoile şi voi avea toată energia necesară pentru a-mi atinge toate ţelurile.”

Gemeni
„Ştiu să mă pun pe mine pe primul loc, fac acest lucru conştient şi îmi acord timp pentru a-mi face pe plac şi a mă odihni. Îmi regăsesc libertatea şi bucuria de a trăi.”

Rac
„Accept să vorbesc şi să mă exprim chiar dacă nu sunt de acord cu viaţa mea şi cu ceilalţi. Mă accept în esența mea şi îmi acord dreptul de a descoperi iubirea, care mă va ajuta să mă dezvolt.”

Leu
„Aleg să merg înainte cu bucurie şi încredere în viaţă, ştiind că orice experienţă există pentru a mă ajuta să-mi descopăr bogăţiile interioare.”

Fecioară
„Corpul meu mă ajută să îmi dezvolt conştiinţa, pentru a avansa în viaţă cu încredere şi siguranţă şi îmi arată că trebuie să fiu flexibil în modul meu de a lua deciziile, să îmi asigur astfel un viitor mai bun.”

Balanță
„Sunt echilibrat şi avansez în viaţă cu încredere şi seninătate. Îi mulţumesc vieţii pentru tot ceea ce mă ajută să experimentez în fiecare moment.”

Scorpion
„Învăţ să trăiesc în echilibru cu experienţele mele. Mă eliberez de greutatea responsabilităţilor de care nu mai am nevoie și acest lucru mă ajută să iau mai uşor deciziile.”

Săgetător
„Accept să am încredere în viaţă şi ştiu că pot conta pe puterea mea divină, care mă va ajuta să văd evenimentele cu o mai mare deschidere a spiritului şi în deplină siguranţă.”

Capricorn
„Mă eliberez de trecut şi să am o atitudine şi gânduri mai blânde. Accept o nouă deschidere spre viaţă, lăsând deoparte trecutul, sentimentele îndepărtate şi vechile emoţii amare şi astfel să ajung să trăiesc iubirea veritabilă.”

Vărsător
„Îmi acord dreptul de a-mi îndeplini propriile mele nevoi, chiar dacă acest lucru înseamnă să le spun NU celorlalţi. Procesul de acceptare de la nivelul inimii mă va ajuta să văd mai clar în viaţă şi să descopăr mai bine drumul care îmi va ameliora situaţia, îmi las toate talentele să se dezvolte cu blândeţe şi astfel mă pot împlini pe deplin.”

Pești
„Văd viitorul cu calm şi deschidere. Este vorba despre conştiinţă şi atitudine. Trăiesc într-un mod spontan, ca un copil, iar viaţa mea va fi plină de fericire şi de surprize.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.