11 obiceiuri intime mai puțin cunoscute ale zodiilor

07.NOIEMBRIE.2018
11 obiceiuri intime mai puțin cunoscute ale zodiilor

Categorie: Astrologie Autor: Moni Paraschiv ZODIACOOL Foto:ahhsi.it

Cele mai nebănuite plăceri amoroase la zodiilor. Dorințe ascunse ale nativilor. Semnul zodiacal dezvăluie secrete nebănuite despre obiceiurile ale unei

persoane, dezvăluindu-ne detalii despre plăcerile intime ale fiecăruia, despre modul în care unui individ, bărbat sau femeie, îi place să facă dragoste.

1. Femeia Taur râde pe seama unor fantezii pe care pare că le-a auzit de la cineva, dar care sunt ale ei, însă nu va recunoaște că și le dorește, tu trebuie să vii cu propunerea de a încerca. Pentru a amplifica amorul, îi place să se opună, dar de dragul tău va zice că va ceda. De fapt, este o strategie a ei, pentru a se juca cu mintea ta.

2. Bărbatul Gemeni se încântă vizual, va dori să încerce să facă dragoste lângă o oglindă, o fereastră, o ușă, pentru a se vedea în timpul actului intim. Poate veni și cu ideea de a filma actul. Dacă te vei opune, ar putea să monteze camere de filmat în casă fără ca tu să știi, doar pentru a le privi după, pentru a se stimula singur.

Loading...

3. Bărbatul Leu va dori să îți arate forța pe care o are, va da cu tine de toți pereții, te va pune în poziții îndrăznețe, ciudate, pe care probabil nu le-ai mai practicat.

4. Femeia Scorpion este atât de carnală, intensitatea senzaţiilor ei o duce deseori dincolo de limitele fizice şi poate intra spontan în starea de transă pe plan amoros. Se bucură de orice detaliu: respirație, transpirație, tremur, senzație de rece și fierbinte în același timp etc. Adoră să încerce lucruri noi, aici putem include și jucării, cât și partenerii noi.

5. Bărbatul Scorpion dorește să simtă durere și plăcere în același timp. Ştie că practicile orientale în amor sunt adevărate, de aceea mereu amână momentul final, ajungând să aibă acte intime fără să ejaculeze. Îi place să joace roluri de-a profesoara severă şi liceanul pedepsit delicios, de-a doctorul și pacienta, de-a polițistul, de-a preotul etc.

6. Bărbatul Săgetător se încântă vizual, își face scenarii, cea mai întâlnită fantezie a sa este să rupă hainele de pe femeie, în special pantalonii, sau să îi taie pentru a scoade doar fundul în evidență. Se simte în largul său în situații neconvenţionale, în vizite la prieteni, rude sau la o petrecere.

7. Femeia Capricorn adoră să conducă în pat, să te lege la ochi, mâini, de pat, dar tot ea trebuie pedepsită. O încântă ideea unui vibrator, deoarece vrea să fie stimulată în același timp și anal și vaginal. Iar dacă nu te îndoiești de fidelitatea ei, poți să mai aduci încă un bărbat să te ajute, te va iubi mai mult, va înțelege că știi să împarți.

8. Bărbatului Capricorn îi place să te trezească noaptea din somn, cu săruturi în zone intime, îl incită această situație, de aceea ar fi bine să te arăți deranjată pentru a-i spori interesul.

9. Femeia Vărsător cochetează cu ideea de a face dragoste cu mai mulți bărbați în același timp, ar aprecia și mai mult partenerul dacă acesta o va duce la o petrecere unde se practică urgii. Chiar dacă ea nu ar participa, ar fi satisfăcută doar uitându-se la alții.

10. Bărbatul Vărsător își dorește un masaj romantic, să îi atingi zona intimă. Îi place mult să-şi plimbe fin degetele peste părul de pe corpul și din zona pubiană, chiar le place să nu te epilezi.

11. Bărbatul Pești are obiceiul de a se autosatisface gândindu-se la persoana care îl refuză, acele partenere prezintă pentru el interes. Îi place să te vadă cum te zbați în mâinile lui, de cele mai multe ori, dacă îi vei face un oral, vei vedea că va avea tendința să te strângă de nas, pentru a vedea cum vei reacționa.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002,
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.